News Flash:

Lidia Buble nu se mai ascunde. Asa s-a pozat vedeta cu cel care l-a inlocuit pe Razvan Simion

23 Septembrie 2021
601 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Lidia Buble a luat o pauza dupa relatia pe care a avut-o cu Razvan Simion, dar se pare ca a meritat din plin. Acum vedeta este indragostita pana peste cap. Artista iubeste din nou si, dupa experienta unei relatii traite sub ochii curiosilor, acum acesta vrea maxima intimitate, doar ca fanilor vigilenti nu le scapa nimic.


Lidia si-a cunoscut sufletul pereche acum cateva luni cand a plecat in vacanta si, chiar daca nu a spus cu subiect si predicat ca nu este singura, postarile ei au vorbit de la sine. Artista a incercat sa isi tina relatia ascunsa de ochii tuturor, doar ca fanii au aflat deja cine este noul iubit. Este vorba despre Harlys Bercerra, un celebru actor cubanez, cunoscut din aparitiile in productiile Netflix. Relatia celor doi au fost data de gol chiar de Harlys, care s-a pozat de stories folosind o piesa de-ale Lidiei, iar dupa s-au fotografiat amandoi in acelasi loc, dar separat.

Lidia Buble nu a declarat nimic oficial si, cel mai probabil, nici nu o va face prea curand si profita de faptul ca toata atentia fanilor este asupra emisiunii Asia Express. Vedeta a participat acolo alaturi de sora ei, Estera si a declarat de multe ori ca nu si-ar fi dorit nicio secunda sa plece in aventura vietii ei cu o alta persoana. Lidia si Estera au format una dintre cele mai puternice echipe din acest sezon, iar fanii vor avea ocazia sa vada o alta Lidia Buble, o Lidia care va face orice pentru a fi pe primul loc.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006665 (s)