News Flash:

Kanye West si-a pus fanii in cap cu cea mai recenta achizitie. Cate milioane a scos rapperul din buzunar?

23 Septembrie 2021
378 Vizualizari | 0 Comentarii
Kanye West

Kanye West n-are noroc in dragoste, dar sigur are noroc la bani. Dupa ce s-a despartit de Irina Shayk, aceasta a decis sa nu mai investeasca in relatii, ci in propria persoana. Contrar asteptarilor multora, lui Kanye West ii merge destul de bine dupa divortul de Kim. Chiar daca au ramas prieteni in continuare de dragul celor mici, Kanye isi vede de viata lui si primul pas in noua etapa a fost facut deja.

Kanye este destul de retras atunci cand vine vorba de viata privata, dar asta nu inseamna ca nu ii place sa agite apele din cand in cand. Rapperul nu sta prea mult pe ganduri si este mereu dispus sa arunce cu banii pentru a-si satisface cele mai extravagante mofturi. Fix asta s-a intamplat si acum cand a dat 57 de milioane de dolari pe noua sa locuinta care a starnit un val de reactii in mediul online. Fanii lui Knaye compara noua achizitie a rapperului cu un garaj si spun ca s-ar fi asteptat la mai multe din partea lui.

Kanye a fost mereu minimalist si tot in stilul asta a avut amenajata si locuinta anterioara in care a stat cu Kim. Apropo de Kim, aceasta a fost alaturi de el la lansarea albumului ”DONDA” si i-au uimit pe toti cand au recreat scena din fata altarului, cu Kim in rochie de mireasa. Daca asta a fost too much pentru unii, tinuta de la MET Gala a intrecut asteptarile oricui. Se pare ca ideea din spatele creatiei i-a apartinut chiar lui Kanye West care i-a facut cunostinta lui Kim cu unul dintre creatorii de la Balengiaca.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006148 (s)