News Flash:

Britney Spears va avea propriul documentar dupa ce a scapat de sub tutela tatalui

23 Septembrie 2021
373 Vizualizari | 0 Comentarii
Britney Spears

Britney Spears a renuntat la Instagram dupa ce s-a logodit cu iubitul ei, dar fanii nu au motive sa se ingrijoreze. Artista a revenit mai repede decat s-ar fi asteptat, doar ca nu pe Instagram, ci pe Netflix.

Britney Spears a trait o viata care merita povestita si, tocmai de asta, artista va avea propriul documentar. Productia va aduce in fata fanilor cariera ei de la inceput si pana la momentul declinului, dar si etape din viata ei de la A la Z.
Britney Spears poate spune ca a facut-o si pe asta! Artista a fost studiata multi ani de fani si nu numai, iar asta a culminat anul acesta cu documentarul ”Britney vs. Spears” care va avea premiera pe 28 septembrie pe Netflix. Documentarul este regizat de Erin Lee Carr cel care si-a pus semnatura si pe ”How to Fix a Drug Scandal” si ”Dirty Money”.

Artista a trecut prin momente de groaza ani la rand cand aproape ca nu a mai avut niciun drept asupra vietii ei si a fost mereu controlata de catre tatal ei. Tutela pe care a avut-o tatal ei i-a fost data de catre autoritatile specializate care au ajuns la concluzia ca Britney este instabila si ca nu este capabila sa ia decizii de una singura.

Intreaga lupta s-a finalizat cu brio pentru fosta printesa a muzicii pop care a reusit, intr-un final, sa scape de tutela tatalui ei. Aceasta a renuntat la a o mai controla pe fiica lui dupa ce a depus de bunavoie joi raspunsul in fata Curtii superioare din Los Angeles privind cererea lui Britney Spears de a-i retrage functia.  

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004843 (s)