News Flash:

Oana Roman, acuzatii grave la adresa IPS Teodosie. „Aberatii de Evul Mediu... ”

12 Ianuarie 2022
665 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Oana Roman tuna si fulgera pe retelele sociale. Sotia lui Marius Elisei este mai mult decat indignata de faptul ca IPS Teodosie a declarat, in mod public, ca femeile aflate la menstruatie nu au voie sa ia Aghiasma sau ca calce in biserica. Aceste declaratii au fost suficiente pentru ca Oana Roamn sa isi manifeste indignare in fata fanilor din online. 

Oana Roman nu a mai rezistat si a rabufnit in fata miilor de urmaritori pe care ii are in online. Fiica lui Petre Roman este o fire credincioasa, doar ca cele mai recente afirmatii ale IPS Teodosie nu coincid deloc cu principiile pe care le cunostea ea pana acum. Nervoasa pana la culme, sotia lui Marius Elisei a reactionat imediat.

„In perioada neputintei femeii nu poate lua nici Aghiasma, nici anafura, nici macar Aghiasma Mica, daramite Aghiasma Mare. Dar daca are perioada in timpul sarbatorii Bobotezei, coincide cu cele opt zile, ea nu poate lua Aghiasma. Trebuie sa compensam, Dumnezeu intotdeauna compenseaza, se ia trei zile dupa aceasta perioada, Aghiasma Mare, pentru ca in perioada aceasta s-a rugat, poate a venit si la Biserica, ca nu e interzis femeilor care au neputinta aceasta fireasca lunara sa vina la biserica, sa nu mearga spre altar, sa nu sarute Sfintele icoane, sa nu ia Aghiasma si anafura. Dar la biserica poti sa vii, ca nu este interzis sa te rogi”, a transmis IPS Teodosie, in cadrul unei emisiuni TV, potrivit click.ro.


”Am vazut aberatiile pe care le debiteaza nu stiu ce episcop de pe la Constanta, nu stiu ce titlu, functie are! Acest personaj are un discurs de Epoca Primitiva, mai jos decat Evul Mediu. Eu acestor oameni le spun niste forme de viata. Pentru ca-s niste forme de viata, practic, ei nu sunt oameni. Le mai spun si nevertebrate, pentru ca eu cred ca cea mai joasa specie sunt nevertebratele”,a spus Oana Roman, pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005712 (s)