News Flash:

Oana Radu a slabit enorm, dar nimeni nu stie cat de rau aratau picioarele ei. ”Sunt urmele pe care mancarea le lasase pe corpul meu”

20 Septembrie 2021
1344 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Radu

Cei care o urmaresc pe Oana Radu pe Instagram stiu ca aceasta este focusata de ani buni sa ajunga la dimensiunile ideale si s-a apropiat destul de mult de perfectiune. Oana a tinut zeci de diete, iar dupa ce a ajuns la reteta perfecta, a alcatuit un program eficient care sa-i ajute pe toti cei care vor sa slabeasca sa ajunga la rezultate mult mai repede. 

Oana Radu sigur vrea ca prima ei aparitie la tv sa fie stearsa. Vedeta s-a remarcat la un cunoscut show de talente si de atunci si pana acum a evoluat si s-a transformat pe toate planurile. Cea mai mare schimbare din viata ei a fost pe planul aspectului fizic, Oana reusind sa topeasca peste 50 de kilograme. Acum, plina de incredere in sine, artista a inceput sa posteze mai mult ca niciodata imagini care sa arate evolutia ei si nu se fereste sa posteze si imagini in care aspectul ei nu era tocmai unul tonifiat si plin de muschi.

Fix asta s-a intamplat zilele trecute, atunci cand Oana a urcat, spre uimirea tuturor imagini pe care nimeni nu ar fi zis ca isi face curaj sa le posteze. Oana este constienta ca pentru a ajunge la rezultatele dorite este nevoie sa treci prin diferite etape de transformare, iar corpul nu le asimileaza pe toate la fel de repede. Este si cazul episodului in care picioarele Oanei au aratat surprinzator de rau imediat dupa ce a slabit brusc.

''SOCANT! Asa aratam eu acum aproape 6 luni de zile. Acestea sunt urmele pe care mancarea le lasase pe corpul meu. O celulita inchistata si extrem de agresiva ma chinuia si ma facea sa stau mereu acoperita. Nu imi puteam arata picioarele, nu am mers niciodata la plaja pana anul acesta, nu am purtat niciodata fusta scurta, etc. Desi faceam sport si tineam dieta, slabeam, dar nu reuseam sa scap de aceasta problema groaznica celulita [...] Stiu mai este mult de munca! Cum v-am mai spus repet, nu voi avea poate niciodata picioare perfecte, dar serios?! Uitati-va ce diferenta colosala dupa trei luni de zile s-au vazut primele diferentele reale[...]'', a scris vedeta.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005572 (s)