News Flash:

Nicolae Robu candideaza iar la Primaria Timisoara

12 Iulie 2021
340 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu

Dupa ce a fost infrant de Dominic Fritz cu un scor categoric la alegerile din toamna lui 2020, fostul primar Nicolae Robu pare hotarat ca vrea sa candideze iar la primarie in anul 2024. Pentru ca il „doare sufletul” pentru oras. Anuntul l-a facut intr-un comentariu pe Facebook, iar la viitoarele alegeri va „lupta” tot cu Fritz.

Fostul primar al Timisoarei posteaza aproape zilnic pe retelele de socializare, unde le spune timisorenilor cat de nociva i se pare actuala administratie a orasului. In acelasi timp comenteaza cum ar fi procedat el in anumite situatii daca ar fi ramas la primarie si vorbeste despre „greaua mostenire”. Intr-un raspuns la un comentariu, Nicolae Robu anunta ca vrea sa ajunga iar pe fotoliul de edil-sef al Timisoarei.

„O spun fara ezitare, vreau sa mai candidez pentru ca ma doare sufletul de ce i se intampla orasului, de ce se alege de toata munca si zbaterea mea. Altminteri, mi-ar fi fost de ajuns 30 de ani din viata pusi in serviciul public, in care eu m-am dedicat 100% implinirii datoriei (14 ani Protector, 8 ani Rector, 8 ani Primar)”, a scris Robu pe Facebook.

La alegerile din toamna lui 2020, Nicolae Robu si-a recunoscut inainte de finalul numaratorii paralele infrangerea in fata lui Dominic Fritz, spunand ca „dezvoltarea in forta nu a dat satisfactie”. A adunat doar 27.596 de voturi (29,87%), in timp ce Fritz a avut 49.191 de voturi (53,25%).

„Am pierdut, este vointa timisorenilor. (…) Am considerat ca va fi un scor strans si am fost optimist pana in ultimul moment dar diferenta este mare ceea ce inseamna ca asteptarile timisorenilor sunt altele. Dezvoltarea in forta nu a dat satisfactie. (…) Nu am nicio suferinta. Inseamna ca nu ma pliez pe ceea ce vor timisorenii pentru urmatorii patru ani. Asta e viata, fara regrete!”, spunea fostul primar in 27 septembrie 2020.

Imediat dupa alegeri, Nicolae Robu ii dorea Timisoarei „sa aiba un viitor fericit”.

La alegerile locale din 2024, fostul edil-sef va lupta impotriva actualului primar. Dominic Fritz a anuntat inca din primavara acestui an ca mai vrea un mandat de primar la Timisoara.

„Sunt primarul Timisoarei, vor fi primarul Timisoarei, voi candida in 2024 sa fiu primarul Timisoarei. Sunt concentrat sa fac ceea trebuie pentru ca acest oras sa-si atinga tot potentialul in care cred cu toata taria”, declara atunci Dominic Fritz.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006125 (s)