News Flash:

„Bataie” pe lucrarea de la noul sediu al Directiei Fiscale. Contractul, estimat la 1,4 milioane de euro

8 Iulie 2021
427 Vizualizari | 0 Comentarii
Directia Fiscala a Municipiului Timisoara

Cinci oferte pentru amenajarea viitorului sediu al Directiei Fiscale Timisoara din zona Iulius Town. Cladirea are nevoie de lucrari in valoare de cel mult 1,39 milioane de euro, iar santierul ar trebui sa fie gata in opt luni de la deschiderea lui. Asta daca licitatia va fi gata fara probleme.

Directia Fiscala a Municipiului Timisoara cauta inca din luna iunie o firma care sa finalizeze lucrarile la viitorul sediu din zona mallului. Cladirea a fost donata primariei de investitor si este amplasata chiar deasupra pasajului subteran care leaga Calea Aradului de bd. Antenei.

„Proiectul prevede continuarea lucrarilor de compartimentare spatiu birouri, instalatii electrice curenti tari (iluminat, prize si forta), instalatii electrice curenti slabi (sistem de detectie la incendiu, sistem de antiefractie, supraveghere video si control acces, inclusiv voce/date), instalatii sanitare, instalatii incalzire/climatizare/ventilare”, se arata in documentatia PMT.

Oferte s-au putut depune in prima faza pana in 28 iunie, dar termenul a fost ulterior prelungit cu o saptamana. Directia Fiscala este dispusa sa dea cel mult 6,88 milioane de lei cu tot cu TVA, echivalentul a aproximativ 1,4 milioane de euro. Devizul aprobat in Consiliul Local Timisoara era putin mai mare, de 7,22 milioane de lei.

Au fost depuse cinci oferte: Fildo Starcons, Extra-Prompt SRL – High System Solutions SRL – Group Elecs, T.T. & Co Solaria Grup (leader) – Samino Tehnic SRL – Betavolt Alpine – Euras, Scotta Timis SRL (leader) – AVB Security – Scotta si Zittico (leader) – Constructim.

Unele dintre firmele interesate au si alte lucrari cu primaria. Constructim si Extra-Prompt lucreaza la sala de sport de la Scoala Gen. 25, T.T. & Co Solaria Grup lucreaza la fatada primariei si la transformarea Camerei 30 din aceeasi institutie, dar in aceasta perioada nu se lucreaza. La Camera 30 s-au facut ceva modificari, iar la fatada PMT s-a decis ca nu e o urgenta. 

Constructim mai lucreaza cu Zitico la viitorul centru de recuperare a pacientilor cu probleme respiratorii de la Spitalul „Victor Babes”. Tot Constructim lucreaza si la viitorul Centru Cultural Marasesti, la noul Campus Lenau, la Liceul MIU sau la viitorul muzeu al apei de la OZN-ul Aquatim de la Urseni.

Directia Fiscala a Primariei Timisoara se afla acum langa primarie, intr-o cladire inchiriata. Dupa cele opt luni de santier, ar trebui sa se mute in zona Iulius Town.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008642 (s)