News Flash:

Lucrari la intersectia dintre Peciu Nou cu Moravita. Soferii trebuie sa foloseasca alte cai de acces

8 Iulie 2021
381 Vizualizari | 0 Comentarii
intersectia dintre Peciu Nou cu Moravita

Constructorul centurii de sud a Timisoarei incepe din 8 iulie amenajarea unui nod rutier si a unui pasaj la intersectia dinspre Moravita spre Peciu Nou si Timisoara. Soferii vor trebui sa foloseasca alt traseu.

De joi, 8 iulie, vor fi trasee noi pentru soferii care circula in zona conexiunii DN 59 Timisoara – Moravita cu DJ 593, Timisoara – Peciu Nou. Aici, vor fi amenajate un nod rutier si un pasaj peste drumul national.

Soferii care circula pe DJ 593 dinspre Peciu Nou si vor sa se deplaseze catre Timisoara pe DN 59, trebuie sa vireze la dreapta spre comuna Sag si sa foloseasca sensul giratoriu nou realizat ca punct de intoarcere spre Timisoara. 

Soferii care circula dinspre Moravita si vor sa intre pe DJ 593 catre Peciu Nou, vor folosi ca punct de intoarcere sensul giratoriu de la zona industriala (Auchan).

„Pentru ca intersectia amintita este un punct periculos din punctul de vedere al accidentelor de circulatie, antreprenorul lucrarii de la varianta de ocolire Timisoara Sud, Tirrena Scavi, va monta, joi, parapete de beton tip New Jersey, sistemele fiind semnalizate conform cu legislatia in vigoare. Rugam participantii la trafic sa respecte semnificatia indicatoarelor rutiere temporare pentru a evita incidentele nedorite!”, anunta DRDP Timisoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005878 (s)