News Flash:

Mircea Badea o ataca pe Dana Budeanu. Ce replici dure ii aduce vedetei?

13 Octombrie 2021
684 Vizualizari | 0 Comentarii
Mircea Badea si Dana Budeanu

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Dana Budeanu este una dintre cele mai vocale vedete de la noi. Creatoatea de moda nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume si mereu isi atrage antipatii. Mai nou, pe lista de persoane care nu sunt de aceeasi baricada cu Dana se numara si Mircea Badea. Prezentatorul tv a vrut sa isi exprime clar punctul de vedere si sa le explice tuturor de ce nu este de acord cu aproape nimic din ceea ce sustine Dana.

”M-am uitat la Dana Budeanu sa mai inteleg si eu una alta, dar am vazut ceva ce nu am inteles. Ea a scris asa: ”Are cineva o sursa de Tocilizumab? Nu au la Bals si  sunt oameni tineri care au nevoie la ATI. Haideti sa ne ajutam”.

”Nu mai inteleg. Initial parca virusul nu exista, apoi era o mascarada, apoi spitalele erau goale, parca totul era o minciuna. Asa imi aduc aminte din comunicarile anterioare ale Danei Budeanu. Si acum ne spune ca sunt oameni tineri la ATI. Pai cum asa?

De ce au ajuns la ATI? Spitalele nu mai sunt goale? Dar ce s-a schimbat intre timp?! Acum Dana Budeanu nu ne mai spune ca-s spitalele goale, ci ca-s oameni tineri la ATI. Acum ne zice ca au nevoie de Tocilizumab. M-am uitat sa vad ce este Tocilizumab. Si am gasit ca este facut Roche, adica de Big Pharma. Pai parca Big Pharma era rea. Acum e buna? Nu mai inteleg nimic”, a spus Mircea Badea.

”Mi s-a reprosat ca am atacat-o pe Dana Budeanu, ceea ce este fals. Eu nu o atac pe doamna Dana Budeanu, nu am nimic cu doamna Dana Budeanu, nicio strabatere. Doar ca am vazut ca exista aceasta perceptie pe care vreau sa o distrug. Pe ea, pe perceptie. Sigur nu sunt in aceeasi barca sau pe aceeasi baricada cu Dana Budeanu.

Nu am fost niciodata in acelasi areal de raspandire, nu am avut aceleasi preocupari, nu am nicio legatura cu dumneaei. Nu spun nici ca e de bine, nici ca e de rau! Va spun doar ca unii cred ca vaslim impreuna intr-o directie… Nu vaslim in aceeasi directie, eu nu, eu sunt pe persoana fizica. (…)„, a spus Mircea Badea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005690 (s)