News Flash:

Dani Mocanu, declaratie de dragoste pentru Anamaria Prodan. ”Nu glumesc”

12 Octombrie 2021
485 Vizualizari | 0 Comentarii
Mocanu Prodan

Divortul Aneimaria Prodan nu mai poate fi evitat si, chiar daca pare un eveniment trist in viata ei, milionare are toare motivele sa fie optimista si sa priveasca partea plina a paharului. Nici bine nu a semnat actele de divort, ca deja are prima propunere din partea unui personaj celebru de la noi din showbiz. Unde mai pui ca ii face deja si declaratii de dragoste in public?

Divortul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf a ajuns si la urechile lui Dani Mocanu, iar acesta nu a ramas deloc indiferent. Mocanu a tinut sa ii transmita un mesaj neasteptat sexy impresarei si nu oricum, ci chiar in public. Manelistul a postat o fotografie cu el in forma de inima si i-a transmis Anamariei Prodan ca nu are niciun motiv sa fie suparata, iar daca cumva este mai trista zilele acestea, el are solutia perfecta pentru a o inveseli. 


Si cum toate astea nu erau de ajuns, manelistul a mai subliniat faptul ca Anamaria Prodan nu ar trebui sa fie ingrijorata sau suparata pentru ca nu are cine sa o iubeasca pentru ca el este indragostit de sexy impresara inca de cand era mic.


Dani Mocanu a marturisit pe Instagram ca urmatoarea piesa pe care o va scoate va fi dedicatie speciala pentru Anamaria Prodan. Fanii sunt extrem de curiosi si nerabdatori, avand in vedere ca intotdeauna piesele manelistului se bucura de un succes rasunator pe Youtube.
”Catre Anamaria Prodan. Nu fi suparata, oricum valoarea ta e mai mare. Si in plus, nu te plange ca nu are cine sa te iubeasca. Eu cel putin te iubesc de cand eram mic. Nu glumesc!”, a scris Dani Mocanu pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006486 (s)