News Flash:

Monica Tatoiu a dat cartile pe fata in emisiunea lui Denise Rifai. ”Virginele nu sunt iubite de barbati”

12 Octombrie 2021
513 Vizualizari | 0 Comentarii
Monica Tatoiu

Monica Tatoiu a raspuns afirmativ provocarii de a merge in emisiunea lui Denise Rifai si de a raspunde cu maxima sinceritate celor 40 de intrebari. Asumata din fire, Monica nu s-a dat in spate de la nicio intrebare, ba mai mult, a raspuns destul de detaliat si a dat impresia ca nu a pastrat niciun secret pentru ea, ci a recunoscut totul in fata fanilor.

Monica Tatoiu a fost una dintre cele mai asteptate vedete de la masa lui Denise Rifai. Monica a vorbit deschis despre cel mai mare regret din viata ei, dar si despre momentul in care si-a pierdut virginitatea si intreaga poveste care a urmat dupa acest moment ”crucial” in viata ei. Tatoiu a recunoscut ca si-a pierdut virginitatea doar pentru a le face in ciuda parintilor sai. Nu i-a placut deloc, dar mai apoi s-a bucurat ca a scapat, pentru ca este de parere ca femeile virgine nu sunt apreciate de barbati, iar ea s-a simtit mai apoi indragita, ceea ce i-a dat o senzatie placuta.

”Exact, nici nu mi-a placut. Nici nu mai tin minte cum a fost, dar bine ca am scapat. E o tampenie. Virginele nu sunt iubite de barbati. Cand am fost iubita de barbati, atunci a fost misto. Asa l-am invatat si pe fiu-miu. Stay away de virgine si daca se poate chiar cu femei mai in varsta decat tine. Virginitatea e o tampenie. E bine sa invete sa se protejeze fetele”, a spus Monica Tatoiu.

Emisiunea nu a fost lipsita nici de momente emotionante, Monica recunoscand cu lacrimi in ochi ca cel mai mare regret al ei este ca nu si-a luat adio de la tatal ei si ca nu va putea niciodata sa isi ierte acest gest. ”Il visez pe tata cand sunt momente grele care vin in viata. Tata e acolo, eu vorbesc cu tata. Imi reprosez ca nu i-am spus niciodata ca-l iubesc. Noi tot timpul ne-am certat, el avea ideea ca femeile sunt praoste, ca femeile care fac arta sunt c***e(…). El fiind un mare doctor, un geniu.Nu i-am spus niciodata ca il iubesc, pentru ca am fost influentata de mama, care nu si-a iubit niciodata sotul. A fost o casatorie aranjata. Nu i-am spus niciodata si nu l-am imbratisat niciodata. Nici nu stiu unde e inmormantat tata, ca eu nu le am cu mortii si de-astea, dar din cand in cand ii fac o masa la un asezamant. Dau de mancare. Eu trebuia sa fiu baiat, asa a spus si tata, nu le am cu imbratisarile. Nu i-am spus niciodata ca il iubesc. Asta e viata, emotiile trec, regretele raman”, a spus vedeta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1386 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007193 (s)