News Flash:

Cum se simte Deea Codrea dupa ca a nascut in apa? ”Am avut o problema grava cu... ”

12 Octombrie 2021
429 Vizualizari | 0 Comentarii
Deea Codrea

Deea Codrea a luat pe toata lumea prin surprindere atunci cand a anuntat ca este insarcinata. Fosta concurenta Bravo, ai stil! traieste o frumoasa poveste de dragoste si dupa un mariaj esuat, a mai acordat o sana iubirii si asa a ajuns sa fie mamica pentru prima data. Deea a ales sa nasca pe cale naturala, in apa, iar Liam i-a dat ceva batai de cap micutei.

Deea Codre a ales sa impartaseasca cu urmaritorii ei experienta nasterii, mai ales ca sunt multe femei care o urmaresc si care, probabil, s-au intrebat cum este sa nasti in apa. Influencera recomanda din toata inima aceasta procedura, mai ales ca nu este este la fel de dureroasa ca nasterea obisnuita. In acele momente importante din viata ei, alaturi de Deaa a fost iubitul ei care a asistat la intreaga nastere si a incurajat-o pe iubita lui. 

”Va multumesc pentru toate mesajele, sunteti minunati. Nu am fost asa activa pentru ca am avut trei zile super grele. Am avut o problema groaznica cu nervul sciatic, bebe aparent apasa pe el. Imi crea aceste probleme de mobiliate si nu puteam sa stau in picioare pe loc. Asta insemna ca nu puteam sta in fata oglinzii sau sa imi fac dus fara sa ridic un picior undeva in aer sau sa il sprijin. N-aveam nicio problema sa urc scari sau sa merg. Din weekend am observat ca nu puteam sa urc scarile, m-am pus in fund, in mijlocul scarilor. Dureri groaznice, am crezut ca in momentul ala nu mi se instaleaza travaliul atunci nu stiu cand se mai instaleaza. Dureri cu plansete, criza de durere, ceva atat de rau eu nu am mai avut pana acum. Au trecut, Slava Domnului!”, a povestit Deea Codrea, la Story.

Deea deja le-a spus fanilor cum se numeste baietelul ei si le-a oferit si primele update-uri despre starea lui de sanatate. ”Suntem bine! Iian este cel mai minunat bebelus si a venit pe lume in mod natural, in apa, la 3k 850 (...) Totul a fost magic.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005238 (s)