News Flash:

Lidia Buble, socata de gestul lui Connect-R. Artistul s-a pus in genunchi si a intrebat-o: ”Vrei sa fii... ?”

12 Octombrie 2021
685 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble si Connect R

Lidia Buble si Connect-R pot spune ca au avut parte de cea mai palpitanta aniversare de pana acu. Chiar daca cei doi s-au aflat departe de casa si de familie, noua lor familie din Asia Express nu a uitat de ei si le-a oferit fiecaruia cate un pic cadou. Lidia a fost un pic mai norocoasa si, pe langa colierul de la Irina Fodor, vedeta a mai primit si un inel de la Connect-R care a venit insotit de o intrebare esentiala.

Anul acesta, Lidia Buble si Connect-R si-a aniversat zilele de nastere in Asia Express si, chiar daca era ziua lor, cei doi concurenti nu au scapat de povara autostopului si de greutatea probelor. Irina Fodor nu a uitat de ei si le-a oferit cate un cadou simbolic, dar si cate un mesaj emotionant din partea familiilor de acasa care ii asteapta pe fiecare cu marele premiu. La final, Lidia Buble a avut parte de socul vietii ei in Asia Express. Connect-R, colegul ei s-a pus in genunchi, a scos o cutiuta de bijuterii, a desfacut-o cu mare atentie si a intrebat-o cat se poate de serios pe Lidia. ”Vrei sa fii s... s... sarbatorita mea? Lidia a acceptat cadoul cu lacrimi in ochi si a apreciat gestul lui Relu, mai ales ca acesta a strans din banii primiti de la Irina pentru a-i cumpara un inel.

”Nu intelegeam ce se intampla cu Stefan. Doamne ce s-o fin intamplat cu omul asta. Ce se intampla aici in Asia Express. (...) Cred ca a avut bani de la Irina sau de la imunitate si a strans sau nu stiu ce a facut.”, a declarat Lidia Buble, imediat dupa aceea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007203 (s)