News Flash:

Delia, innebunita dupa un serial. Vedeta il recomanda si fanilor

12 Octombrie 2021
780 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Delia este una dintre artistele care, desi are mai mereu programul plin, isi face timp sa vizioneze un film sau un serial. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca artista a devorat toate serialele bune din online, iar acum ca a fost cucerita iremediabil de unul dintre ele, a inceput sa faca recomandari si in randul fanilor. 

Atunci cand are putin timp liber, Delia prefera sa se uite la cateva episoade din serialul ei favorit La Casa del Papel de pe Netflix. Pasiunea ei pentru serialul spaniol s-a extins catre melodia de pe coloana sonora, Bella Ciao, piesa pentru care Delia a facut un cover care a adunat zeci de milioane de vizualizari pe Youtube.

„Sunt fan ”La Casa de Papel”, urmaresc serialul de pe Netflix, imi place super mult! Urmeaza sa vad si ultimul sezon, abia astept! Am mai cantat ”Bella Ciao” in Bucuresti in Centrul Vechi, iar video-ul are 60 de milioane de vizualizari pe YouTube in 2 ani.”, a declarat Delia, exclusiv pentru cei de la Click.

Delia a facut spectacol pe si pe scena de la Untold unde a cantat celebra melodie alaturi de vestitul DJ nipon Steve Aoki.

„A fost fabulos sa fiu iar pe scena, in fata unui public atat de numeros! Ca de obicei, la UNTOLD, experienta este una extraordinara, este multa energie frumoasa, care vine din partea oamenilor, m-am bucurat de fiecare clipa!

In plus, in afara de concertul meu propriu-zis, am avut si un moment special in cadrul show-ului lui Steve Aoki, unde am cantat ”Bella Ciao”. It was crazyyyy! iar pe YouTube, video-ul de la momentul cu Aoki are deja 2 milioane de vizualizari.”, a completat frumoasa artista pentru sursa citata.


click
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006585 (s)