News Flash:

Maruta lasa televiziunea deoparte pentru imobiliare. Sotul Andrei isi ridica bloc in Pipera

14 Ianuarie 2022
515 Vizualizari | 0 Comentarii
Catalin Maruta

Catalin Maruta are planurile marete pentrul anul acesta. Desi face bani frumosi din televiziune, sotul Andrei a zis sa incerce si altceva, la fel sau poate mai banos decat actualul loc de munca. Astfel, Maruta s-a apucat serios de studiat si de investit in piata imobiliara. 

Catalin Maruta este pus pe fapte mari si nu se lasa pana cand nu va umbla pe santier cu mapa de dezvoltator imobiliar. Maruta a cumparat deja un teren in Pipera, una dintre cele mai luxoase si scumpe zone din Capitala si deja s-a pus pe treaba. Prezentatorul a depus documentatia necesara si se se pare ca a fost printre norocosii care au primit deja aprobarile. Va mai dura pana cand Catalin va putea da spre inchiere apartamentele. Tot ce stie, pana in momentul de fata, este ca blocul va avea 19 metri inaltime si 5 etaje. 

Andra si Catalin Maruta sunt unele dintre cele mai bine platite vedete de la noi din tara. Artista are un onorariu considerabil pentru spectacolele pe care le sustine, iar Maruta este unul dintre cei mai bine platiti prezentatori de la PRO TV si nu numai. La toate astea, se adauga si campaniile pe care le au si de unde ies bani foarte multi. Cum partea financiara nu a fost niciodata o problema pentru ei, sotii Maruta au decis sa investeasca totul intr-o casa. Locuinta celor doi nu este deloc una oarecare, ci poate concura cu resedintele vedetelor din afara.

Casa familiei Maruta costa nici mai mult, nici mai putin de 1 milion de euro. Datorita faptului ca Maruta cunoaste foarte bine piata imobiliara, cei doi au reusit sa o achizitioneze sub pretul pietei si au dat pe ei in jur de 800.000 de euro. Vila este mobilata ultra modern, iar fanii pot observa asta din videoclipurile pe care cei doi le posteaza din interiorul locuintei. Casa este amenajata dupa propriul lor gust si s-au asigurat ca au de toate, fara sa faca prea multe eforturi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006363 (s)