News Flash:

Un nou scandal intre copiii lui Ion Dolanescu. „Tata era mort si el rascolea dupa bani”

13 Ianuarie 2022
593 Vizualizari | 0 Comentarii
Dragos si Ionut

Au trecut mai bine de 13 ani de cand Ion Dolanescu a murit, dar scandalul dintre copiii lui, Ionut si Dragos este departe de a se fi incheiat. Cei doi copiii ai lui Dolanescu au inceput, in 2022, un scandal, iar de data asta nu s-au mai uitat deloc la vorbele pe care si le-au aruncat reciproc. Acum, se pare ca Dragos a fost cel care nu s-a mai putut abtine si a spus tot ce crede despre fratele lui. 

Anul 2022 a inceput cu stangul pentru fratii Dolanescu. Dragos a avut intentia de a ingropa securea razboiului dintre el si fratele sau, Ionut, dar se pare ca acesta nu are de gand sa il ierte prea curand. Dragos l-a sunat sa ii ureze La multi ani de Sfantul Ion, dar fratele lui nici nu a vrut sa auda de el. Gestul de respingere l-ar fi deranjat enorm pe Dragos care a decis sa spuna tot ce are pe suflet despre fratele lui.

„L-am iubit enorm pe Ionut, era fratele meu mai mare, exemplul meu, ma uitam la el ca la soare, pana la necazul cu tata.

Acum insa Ionut este ca un strain pentru mine, sunt sanse foarte mici, aproape nule, ca sa ne mai impacam. In curand, revin in Romania, dar nu cred ca ne vedem, ca sa bem o cafea.

Poate, cu timpul, s-or mai inchide unele rani sufletesti si vom putea da mana. Oricum, ii urez ”La multi ani!” si ii doresc sanatate, dar o fac ca pentru un strain, nu ca pentru un frate.”, a spus el pentru Impact.ro.

„M-am intors din Costa Rica, unde locuiesc, ca sa particip la inmormantarea tatalui. Insa, cand am intrat in vila din strada Caimatei, m-am ingrozit!

Dormitorul era intors pe dos, rascolit de Ionut, in cautarea banilor, iar tata era mort in sufragerie. Cum sa uiti asta? Ionut cauta banii economisiti de tata.

Unul dintre fini mi-a spus ca l-a certat pe Ionut, ca ar fi gasit 50.000 de dolari in saltea. Nici nu stiu cat este de adevarat. Cert este ca Ionut mi-a dat 5.000 de dolari. M-am trezit ca-mi da acesti bani, nici nu stiam ce e cu ei.

Ionut a carat cam tot ce se poate cara din casa tatalui meu, sub ochii mei, mi-a dat si mie niste icoane. Daca putea cara cu carca si vila din Sinaia o lua si pe aia.”, a mai zis Dragos Dolanescu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006822 (s)