News Flash:

Lui Zanni ii este frica ca intr-o zi va ramane fara nimic. Ce masuri de siguranta vrea sa isi ia?

26 Noiembrie 2021
376 Vizualizari | 0 Comentarii
Zanni

Zanni a castigat marele premiu de la Survivor si multa lume se astepta ca proteajtul lui Velea sa nu stie cum sa isi gestioneze banii. Desi a lipsit o buna perioada din mediul online, Zanni este ok si se pare ca avut nevoie de un astfel de timp pentru el ca sa isi puna ordine in ganduri. Artistul a revenit cu noi detalii din viata lui si le-a transmis tuturor celor care-l sustin, un mesaj urias in care vorbeste despre planurile ce urmeaza sa le puna in aplicare.

” Va pup. Am primit niste propuneri pentru urmatoarea perioada.. nu va zic inca nimic pentru ca nu e inca sigur, dar ne vom bucura maxim daca se va intampla. Va multumesc ca sunteti inca aici (cine mai este). 
Eu sunt bine, mi-am revenit, am precizat in vlogul meu ce am avut, starea mea nasoala, dar mi-am revenit. A durat ceva si a fost din ce in ce mai rau si as vrea uneori sa existe un buton pe care sa-l apas de fiecare data cand vreau sa scap de starile astea, dar nu exista, si nici sfaturile nu ma ajuta sa trec peste si nimic altceva.. uneori sunt cel mai mare dusman al meu si singur trebuie sa ma conving de anumite chestii, bla bla bla.????
vomit si cu asta basta”, a spus Zanni, despre perioada grea prin care a trecut recent.


„Vreau sa-mi transform sufrageria intr-o camera de transmisiune impartita in 3 etape. Prima parte sa fie calculatorul (pe care-l voi dota exact cum trebuie pentru o calitate audio/video cat mai buna), de unde fac live-gaming, montez vlogurile ori lucrez altceva pe calculator.

A doua parte va fi mijlocul camerei, care va fi un mini-platou, cu un decor de emisiune (inca ma gandesc la format.. vreau sa fie ceva pe stilul meu si ceva nu neaparat nou, dar nici prea fumat), loc in care sa pot face si live-uri in care ori vorbesc eu cu voi, ori sa am invitati ca intr-un podcast.

A treia parte vreau sa fie locul de inregistrat muzica, unde voi pune un alt calculator care va fi exclusiv pentru asta, deci va fi dotat cu ce trebuie pentru a face ceva de calitate, sa postez ce vreau si cand vreau si cum vreau la mine pe canal. Dintr-o sufragerie de relaxare, va fi o camera de transmisiune.. Transmisiunea perfecta! cam asa s-ar numi acum ce-mi doresc.

Imi doresc sa raman alaturi de voi, pentru ca voi ma faceti sa ma simt puternic. Odata ce-mi voi termina camera transmisiunii, ma veti vedea aproape la fel de des cum m-ati vazut in emisiunea vietii..  Cu fiecare postare pe care o voi face, ma voi stradui sa invat mai mult si sa fie cat se poate de profi, daca nu chiar sa-mi fac si o echipa.

De pe acum ma gandesc deja sa imi deschid si un business pe langa hobby-urile mele, pentru ca n-am nimic stabil in momentul de fata si "nu stii cand vine ziua in care ramai fara nimic", motiv pentru care trebuie sa-mi fac o baza financiara, un venit pasiv.

Acum 5 ani cand m-am apucat de frizerie le-am zis prietenilor mei ca va veni ziua cand imi voi lua casa mea si la un moment dat, imi voi deschide si frizeria mea. Deci, urmatoarea etapa a vietii mele va fi asta! Nu stiu prea multe despre fondurile europene, dar o sa ma interesez si voi incerca sa le obtin. Sper sa vina repede momentul in care sa va deschid usa in frizeria mea, intermediu prin care ne-am putea vedea, am putea sta de vorba si am putea bea o cafea impreuna.  Am multe planuri, inca nu stiu de unde sa incep, inca astept, inca n-am prea multa experienta in domeniile astea business, dar promit ca invat. Asta sunt eu de acum, asta vreau sa fac si acum v-am spus tot. Va pup, va iubesc si va multumesc pentru toata atentia voastra. Love youuuuu”, este mesajul transmis de Zanni.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005932 (s)