News Flash:

Loredana Groza a vrut sa se pozeze sexy in pat, dar un detaliu a facut-o de ras

28 Ianuarie 2022
817 Vizualizari | 0 Comentarii
Loredana Groza

Nu mai este niciun secret faptul ca Loredana Groza trece printr-o etapa in care se expune mai mult ca niciodata. Diva este constienta de atuurile pe care le are si nu vrea sa se ascunda deloc. Desi, fanii ei au trag la raspundere de fiecare data cand au ocazia, Lori din Onesti nu pune la suflet gurile rele si merge mai departe.

In ultima perioada, mai mult ca oricand, Loredana Groza pozeaza in femme fatale in pat, in lenjerie sexy. Internautii nu au avut cum sa nu ii aprecieze imaginile, dar si curajul de a se afisa asa. Totusi, o parte dintre cei care o urmaresc, mai carcotasi de fel, nu au putut sa nu observe faptul ca Lori minte poporul cu programele de editat. Diva s-a pozat in toata splendoarea ei in pat, dar fanii au observat imediat un detaliu care nu ii face deloc cinste. Mentora lui Nick Casciaro a abuzat din plin de programele de editat, iar fundul ei mai are un pic si-l ajunge din urma pe cel al lui Kim Kardashian.

Nu este pentru prima data cand fanii ii fac astfel de remarci. Acestia i-au atras mereu atentia artistei ca exagereaza prea mult si ca ar trebui sa aiba anumite limite atunci cand se pozeaza. Mai mult, comunitatea ei de fani este mai mult decat indignata pe capacitatea de negare a divei. Aceasta nu a recunoscut niciodata ca a apelat la operatii estetice, desi, diferentele sunt mai mult decat vizibile. Lori a recunoscut, totusi, ca a apelat la tratamente noninvazive pe ici, pe colo. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006596 (s)