News Flash:

Gina Pistol, pe punctul de a fi data afara de la Antena 1. Cine va prezenta noul cooking show si de ce nu s-au gandit producatorii la ea

27 Ianuarie 2022
612 Vizualizari | 0 Comentarii
Chefi fara limite

Chef Sorin Bontea, chef Catalin Scarlatescu si chef Florin Dumitrescu sunt protagonistii unui nou format original de adventure - cooking show. Chefi fara limite, ce are premiera in februarie pe Antena 1, este primul show TV din Romania care va combina intr-un mod spectaculos gatitul cu calatoriile si aventura, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinatii superbe si situatii pline de suspans si adrenalina.


Provocarea reala la Chefi fara limite a fost faptul ca chefii nu au mai avut la indemana ingredientele de gatit si au fost nevoiti sa le obtina in urma unor probe si misiuni. Chef Iosif Stefanescu este co-prezentatorul show-ului ”Chefi fara limite” de la Antena 1, care va rula pe micile ecrane din primavara acestui an. Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu sunt protagonistii acestui format, iar indragitii chefi vor coordona fiecare cate o echipa, miza fiind aceea de a demonstra ca un bucatar pasionat se poate descurca in orice conditii si ca isi poate depasi limitele. Departe de confortul unei bucatarii, chefii si concurentii vor fi nevoiti de multe ori sa isi procure singuri ingredintele sau ustensilele, iar misiunile vor duce intreaga competitie la un alt nivel. Chef Iosif Stefanescu va fi cel care arbitreaza misiunile chefilor si ii va insoti la fiecare proba alaturi de un judecator local, pentru a se asigura ca totul decurge conform indicatiilor. 


„Am cea mai frumoasa misiune care putea fi inventata pe pamantul asta. Ne plimbam, mancam, mai bem un pahar cu vin si ne dam cu parerea cu si despre mancare. Luam toate insulele la rand, fiecare locatie in parte, mergem pe la fermieri, pe la gospodine, pe la restaurante, pe la taverne ascunse de ochii lumii, pe la restaurante locale unde calca doar localnicii si incercam sa identificam ingrediente noi si retete noi si, nu in ultimul rand, sa ne imbogatim cunostintele! Pentru ca noi, in toata viata noastra de bucatari, tot timpul invatam ceva. Nu exista niciodata sa spui ca este suficient. In aceasta minunata experienta pe care am trait-o am intalnit atat de multe ingrediente, atat de multe retete atipice incat m-am lasat convins sa repet experienta asta cat de curand. Cred ca e cea mai frumoasa meserie din lume.

Uite-ma pe mine ajuns aici, intre cei trei crai de la rasarit, cei trei chefi care sunt foarte buni prieteni si se cunosc foarte bine intre ei. Ei au si o foarte mare competitie intre ei si le place sa castige, tocmai de aceea iata-ma ajuns aici si pus in postura de arbitru. E un lucru cateodata dificil, cateodata haios, ei incearca uneori sa acapareze discutia si sa glumeasca pe seama mea. In general ne distram! Langa mine exista mereu un personaj, un gospodar, un om care chiar stie toate detaliile despre probele respective. Si impreuna cu el iau deciziile!”, a marturisit el pentru Antena 1.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004417 (s)