News Flash:

Joe Biden este de neoprit. Presedintele Statelor Unite ale Americii vrea sa candideze, din nou, la alegerile din 2024

1 Iulie 2022
319 Vizualizari | 0 Comentarii
Joe Biden

Vicepresedinta Statelor Unite, Kamala Harris, a indicat ca Joe Biden "intentioneaza sa candideze" la urmatoarele alegeri din tara, programate pentru 2024, ceea ce a starnit inca o data speculatii, avand in vedere varsta sa inaintata - ar candida pentru realegere la varsta de 81 de ani -. "Presedintele intentioneaza sa candideze si daca o va face, voi fi partenera lui. Am candida impreuna", a spus Harris miercuri, in timp ce se pregatea sa plece in California la bordul Air Force Two, citeaza rador.

In luna martie, Biden a asigurat ca se va simti "foarte norocos" sa-l infrunte pe fostul chirias de la Casa Alba, Donald Trump, la urmatoarele alegeri, dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2020, care au determinat deschiderea unei comisii in Camera Reprezentantilor pentru a investiga gradul sau de vinovatie in asaltul asupra Capitoliului si teoriile fraudei electorale.

Intrebat daca o ipotetica intoarcere a fostului presedinte Trump la Casa Alba ar putea anula concentrarea administratiei sale asupra politicii externe, Biden a subliniat la acea vreme ca s-a concentrat pe alegerile intermediare din noiembrie, in care sunt in joc majoritatile Senatului si a Camerei Reprezentantilor.

"Preocuparea mea principala este sa mentin controlul asupra Camerei si Senatului Statelor Unite, astfel incat sa pot continua sa fac lucrurile pe care am putut sa le fac, cum ar fi cresterea economiei si gestionarea rationala a problemelor de politica internationala pentru a conduce lumea libera", a explicat el, dupa cum a raportat "The Hill".

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1357 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005013 (s)