News Flash:

Caz socant. Un baietel de doi ani a ajuns sa fumeze doua pachete de tigari pe zi. „Daca nu fumeaza, plange si nu poate sa doarma”

22 Iunie 2022
576 Vizualizari | 0 Comentarii
tigari

Desi pare inimaginabil, un baietel de doi ani a ajuns sa aiba vicii ca adultii. Aceasta nu se joaca deloc atunci cand vine vorba de tigari si fumeaza cateva 40 de pachete pe zi. Parintii lui spun ca nu au ce sa ii faca, iar daca nu ii cumpara tigari, micutul intra in crize.

In Indonezia, din ce in ce mai multi copii incep sa fumeze de la varste fragede, iar autoritatile trag constant semnale de alarma. Este si cazul lui Rupi, un baietel de doi ani care face ravagii atunci cand da de tigari. Mama lui a povestit pentru publicatia Mirror cum se manifesta obiceiul nociv al pustiului.

„Fiul meu fumeaza in timp ce bea cafea si mananca prajituri. Daca nu ii dau tigari, o ia razna, nu stiu ce sa-i fac. Daca nu fumeaza, plange si nu poate sa doarma. Este destul de costisitor, dar trebuie sa ii cumparam 40 de tigari pe zi. „, a spus mama baietulului, potrivit Mirror.co.uk.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005037 (s)