News Flash:

Kim Kardashian se apara. Ce s-a intamplat, de fapt, cu rochia pe care o acuza toata lumea ca ar fi distrus-o

22 Iunie 2022
296 Vizualizari | 0 Comentarii
Kim

Kim Kardashian este in centrul atentie si nu tocmai in cel mai bun mod posibil. Miliardara este pusa la zid de intreg internetul care a vazut imaginile cu rochia lui Marilyn Monroe. Kim a purtat celebra creatie la MET Gala si, chiar daca multi i-au spus ca nu este o idee buna, se pare ca aceasta nu a tinut cont.

Kim Kardashian a fost „linsata” de catre fani. Totul s-a intamplat dupa ce au aparut pe Instagram cateva imagini care aratau ca rochia pe care miliardara a purtat-o la MET Gala este intr-o stare deplorabila. Cea ce ii nemultumeste pe multi este faptul ca iubita lui Pete s-a chinuit sa o imbrace, rupandu-i dantela si cateva cristale. „In cazul in care ai ratat….Cristale lipsa si unele atarnate de un fir. Rochia, expusa la locatia Ripley’s Hollywood pe 12 iunie 2022. A meritat?”, este mesajul din descrierea fotografiilor.

Cei de la muzeul de unde a fost luata rochia au reactionat imediat. Reprezentantii de la Ripley’s Believe It or Not! nu tolereaza ca vedeta sa fie acuzata pe nedrept si sustin ca rochia este intacta. Acelasi lucru l-a subliniat si Kim in cel mai recent interviu al ei. Miliardara a fost invitata la „Today” si a fost prima ei aparitie publica dupa intregul scandal.

„O respect pe Marilyn. Inteleg cat de mult inseamna aceasta rochie pentru istoria Americii. Tema de la MET Gala a fost despre asta si m-am gandit ca nu este nimic mai reprezentativ decat Marilyn Monroe. A fost un intreg proces. Am aparut pe covorul rosu intr-o alta rochie. Am imbracat rochia lui Marilyn la intrare, am mers apoi pe scari. Cred ca totul a durat 3-4 minute, apoi m-am schimbat cand am ajuns la capatul scarilor. Am lucrat exceptional cu Muzeul Ripley’s. Am avut mereu oameni dupa mine care s-au ocupat de rochie”, a spus Kim in emisiunea „Today”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005673 (s)