News Flash:

Iti mai amintesti de barbatul Ken?! Acum s-a operat si s-a transformat in Barbie

29 Iunie 2022
429 Vizualizari | 0 Comentarii
Barbie

Rodrigo Alves a considerat ca nu mai poate fi Ken si s-a transformat in Barbie. In 2020, tanarul a avut curajul sa dezvaluie tuturor adevarata sa sexualitate si si-a schimbat numele in Jessica Alves, afisandu-se in lume la scurt timp dupa ce incepusera un lung sir de proceduri complexe pentru a deveni femeie.

Rodrigo Alves este acum Jessica Alves! A investit peste 700.000 de lire sterline in operatii estetice si totul a inceput acum cativa ani cand brazilianul de 36 de ani isi dorea ceva nou in viata lui.

In urma unei mosteniri fabuloase pe care a primit-o din partea bunicilor sai, Jessica Alves isi poate face acum absolut tot ceea ce vrea. Mai mult decat atat, lucreaza in domeniul imobiliar si are aparitii televizate, drept urmare castiga sume impresionante de bani.

In anul 2018, averea sa era estimata la 30 de milioane de lire sterline, potrivit kfetele.ro.

Recent, Jessica Alves s-a fotografiat in costum de baie si a publicat imaginile pe retelele de socializare. Multe persoane o critica pentru deciziile pe care le-a luat, insa are si o comunitate de oameni care o sustin sa faca intotdeauna doar ceea ce isi doreste.

„Acesta sunt noul eu, imi pare rau ca am mintit timp de sapte ani pana acum. M-ati intrebat de ce mi-am scos patru coaste, iar eu am spus ca voiam sa incap in sacourile mele, dar eu de fapt ma schimbam”, a spus Jessica Alves.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1380 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006941 (s)