News Flash:

Prima tara care are de gand sa reintroduca restrictiile anti-Covid. Cazurile cresc alarmant, zilnic

21 Iunie 2022
435 Vizualizari | 0 Comentarii
Covid

Israelul, care se confrunta in ultimele saptamani cu o crestere exponentiala a numarului de cazuri de infectare cu coronavirus, a raportat luni peste 10.000 de cazuri de COVID-19, cea mai mare cifra de la inceputul lunii aprilie. In acest context, Guvernul ia in calcul reintroducerea unor restrictii, potrivit EFE.

Autoritatile sanitare au raportat 10.202 cazuri de infectare, in urma a 29.681 de teste facute duminica, ceea ce marcheaza un procent de pozitivare de aproape 39% si creste rata de reproducere a virusului la 1,32, potrivit datelor publicate de Ministerul Sanatatii, scrie Agerpres.

Un numar de 168 de pacienti infectati se afla internati in stare grava, ceea ce reprezinta o crestere de 95% comparativ cu saptamana trecuta, iar spitalele incep sa ia in calcul o posibila redeschidere a saloanelor pentru bolnavii de COVID-19.

De asemenea, dupa cresterea progresiva a numarului de cazuri de infectare in ultimele saptamani, Guvernul evalueaza introducerea unor masuri restrictive care fusesera anulate, precum utilizarea mastilor de protectie in spatii inchise.

Potrivit presei locale, autoritatile israeliene au in vedere totodata implementarea vaccinurilor impotriva COVID-19 in cazul bebelusilor si copiilor prescolari, dupa ce Statele Unite au autorizat vineri posibilitatea de a incepe vaccinarea la aceste grupe de varsta, informeaza hotnews.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004801 (s)