News Flash:

Cum arata, in prezent, fiica lui Beyonce. Micuta are 10 ani si deja ii calca pe urme mamei sale

15 Iunie 2022
462 Vizualizari | 0 Comentarii
Beyonce 1

Beyonce si Jay-Z formeaza unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Desi au existat multe zvonuri legate de infidelitatea rapperului, relatia celor doi este mai puternica ca niciodata. Cuplul are trei copii si, in timp ce Bey este destul de rezervata in arata imagini cu gemenii, Blue Ivy este deja celebra.

Blue Ivy a atras toate privirile recent la un meciul dintre Boston Celtics si Golden State Warriors. Micuta a fost alaturi de tatal ei, Jay-Z care a avut grija de ea pe toata durata meciului. Cei prezenti nu au putut sa nu observe faptul ca Blue Ivy a mostenit nu doar talentul de la mama ei, ci si spiritul fashion. „Pe toata durata meciului, Jay-Z a tinut mana pe Blue si, din cand in cand, ii mai explica anumite lucrurile legate de tehnica jucatorilor”, au declarat spectatorii pentru E!News.

Desi are abia 10 ani, Beyonce si-ar dori ca fiica ei sa ii calce pe urme si sa aiba propria trupa de fete. Queen B a dat un interviu celor de la The Early Show in care le-a spus ce planuri are pentru fetita ei. „Clar as vrea sa imi urmeze exemplul. In acelasi timp, as vrea sa stie greul care vine la pachet cu faima”.

Blue Ivy se poate lauda cu prima reusita din cariera ei. Micuta a fost nominalizata pentru prima data la categoria BET HER Award 2020 si a plecat acasa cu premiul. Astfel, a devenit cea mai tanara castigatoare din istoria BET Awards. Mai mult, Blue Ivy a fost cea mai tanara nominalizata la premiile Grammy si a si castigat la categoria cel mai bun videoclip cu piesa ”Brown Skin Girl”.

 

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005086 (s)