News Flash:

Jennifer Lopez, fara lenjerie intima la cei aproape 53 de ani. Cum a fost surprinsa diva la cel mai recent eveniment

9 Iunie 2022
476 Vizualizari | 0 Comentarii
Jennifer

Jennifer Lopez poate spune ca 2022 a fost, pana acum, un an productiv pentru ea. Artista a bifat rolul principal in comedia romantica „Marry me”, a lansat piese cu milioane de vizualizari, iar, mai nou, si-a pus semnatura pe propriul documentar care a avut premiera aseara.

Jennifer Lopez a atras toate privirile pe covorul rosu. Diva a stralucit, la propriu la premiera propriului documentar. De coafura ei s-a ocupat Chris Appleton, iar rezultatul a fost unul spectaculos. De departe, rochia a uimit audienta. La cei 53 de ani, diva arata ma bine ca niciodata, iar rochia cu decupaje a ridicat multe semne de intrebare.

Documentarul se axeaza pe un superstar international care a inspirat oamenii de-a lungul timpului cu perseverenta de care a dat dovada, creativitatea sa brilianta, cat si contributiile culturale. Si este doar inceputul. Halftime este doar startul pentru a doua parte din viata a lui Jennifer, in timp ce evolueaza ca Latina, mama, artista si isi foloseste vocea catre un scop maret”, au spus organizatorii Festivalului de Film Tribeca.

Documentarul va avea premiera pe 14 iunie si va putea fi vizionat pe Netflix. 

Recent, Jennifer a fost ceruta de sotie si a povestit totul fanilor. „Iti poti imagina cum cel mai mare vis al tau devine realitate? Sambata seara, in timp ce era in locul meu preferat din intreaga lume (in cada), iubitul meu frumos a ingenuncheat si m-a cerut de sotie. Nu ma asteptam deloc la asta. Pur si simplu m-am uitat in ochii lui care radeau si plangeau in acelati timp. Nu mi-a venit sa cred ca dupa 20 de ani se intampla din nou. Am ramas fara cuvinte. Normal ca i-am spus „DA”!”, a scris Jennifer pe internet in cadrul proiectului pe care il are, „On the JLo newsletter”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005487 (s)