News Flash:

Iubita lui Speak a dat cartile pe fata. A apelat Cristina Stefania la operatii estetice pentru a arata perfect?

12 Ianuarie 2022
864 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Stefania

Stefania a lui Speak traieste pe picior mare, dar aproape ca nu exista zi fara ca cei care o urmaresc sa nu arunce cu vorbe grele in ea. După ce a fost pusa la zid din cauza faptului ca nu are voce si ca mai bine ar ramane la dans, episoadele de critici la adresa ei continua. Cristina si-a facut un obicei din a raspunde intrebarilor primite online si tot acolo fanii revoltati pe atitudinea ei de ”diva” nu se feresc sa ii atraga atentia.

Cristina Stefania este una dintre cele mai urmarite prezente din online. Cu peste un milion de fani virtuali, Stefania se bucura de un capital de imagine urias, iar campaniile publicitare vin la ea ca pe banda rulanta. Mai nou, bruneta si-a expus costumele de baie si pe una dintre cele mai cunoscute platforme de shopping de la noi, iar asta nu face decat sa ii rotunjeasca cifrele din conturi.

De cateva zile bune, Cristiana Stefania si Speak se afla in vacanta in Seychelles, destinatie pentru care au scos din buzunar mult peste 5.000 de euro. Cei doi se rasfata mereu in destinatii exotice si posteaza imagini din destinatii la care unii doar viseaza. Iubita lui Speak a profitat din plin de peisajul minunat din insula din Estul Africii si s-a pozat non-stop. Internautii nu au avut cum sa nu observe faptul ca trupul acesteia este fara de cusur. Gurile rele au inceput imediat sa speculeze faptul ca vedeta a apelat la bisturiu pentru aceasta perfectiune, dar raspunsul l-au primit tot din partea ei. Se pare ca Speak este un noroc, caci iubita lui nu a apelat la niciun fel de interventie estetica, nici macar la cei de augmentara mamara. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1328 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006387 (s)