News Flash:

Mircea Solcanu, pensie mizerabila dupa ce s-a operat pe creier. „Ar fi o un soc pentru oricine”

12 Ianuarie 2022
471 Vizualizari | 0 Comentarii
Mircea Solcanu

Cu ani buni in urma, Mircea Solcanu era unul dintre cei mai buni prezentatori de la noi din tara. Aceasta era colegul lui Cabral pe tronsonul de noapte si prezentau, amandoi, „Povestiri de noapte”, pe Acasa TV. Timpul a trecut, Mircea s-a retras din lumina reflectoarelor, iar dupa acest pas, viata lui nu a mai fost niciodata la fel. Prezentatorul s-a confruntat cu probleme severe de sanatate si chiar s-a ajuns la operatii complicate.

Mircea Solcanu a fost nevoit sa apeleze la operatie pe creier, interventie care nu este deloc usoara. Din pacate, aceasta nu a avut rezultatele asteptate, iar Mircea a ramasa fara auz la o ureche. Fostul prezentator a solicitat din partea statutului un ajutor de handicap, dar se pare ca cerinta lui nu a fost auzita. Mircea Solcanu s-a ales, in urma operatiei, cu o pensie de 760 de lei, dar anul 2022 a venit cu o veste buna peste el. Toti cei care au avut pensii mai mici de 1600 de lei, au beneficiat de anumite majorari. Astfel, de la 760 de lei, Mircea a ajuns sa aiba 2.000 de lei.

„Ieri am primit banii. O să păstrez talonul. Pentru cei cu pensiile mici, este un mare ajutor. Din păcate, e doar pentru luna ianuarie suma asta. Păi, făceam petrecere, dacă rămânea așa tot anul. După 3 ani în care nu am luat bursă, ci pensie, acum pensia mea a „bătut' luna asta bursele pe care le iau colegii mei de facultate, la Actorie. Eu am o pensie de 760 de lei, acum am luat 2.000 de lei. Dacă rămânea așa, de 2.000 de lei, eram „like a boss'. Dar, de la 760 de lei, când primesc de obicei, la 2.000 de lei, cât am primit ieri, e un șoc pentru oricine', a spus Mircea Solcanu, potrivit impact.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006708 (s)