News Flash:

Cum să faci sufrageria un spațiu mai primitor? 4 idei pe care le poți implementa astăzi

11 Ianuarie 2022
550 Vizualizari | 0 Comentarii
sufragerie

Fiecare spațiu și fiecare încăpere dintr-o casă are rolul și funcționalitatea ei. Fiecare încăpere este folosită pentru ceva anume. Poate că ne începem și încheiem ziua în dormitor, dar apoi mare partea din ea o petrecem în sufragerie. Fie că avem invitați, fie că suntem doar cu familia. De aceea, putem face ca acest spațiu să fie cât mai primitor pentru orice fel de activitate, de la munca de acasă, până la seară de jocuri sau seară de film.

Sunt câteva schimbări pe care le putem face pentru a avea un spațiu mai primitor:

1. Alege corpuri de iluminat mai mici și mai multe

Având lumina mai slabă care vine din mai multe locuri, putem crea o ambianță mai primitoare și confortabilă. Lămpile de masă, dispersate prin încăpere, sunt mereu un succes. La fel și lămpile de podea cu lumină difuză.

2. Alege un set de perdele si draperii

Perdelele ideale pentru orice încăpere sunt cele foarte deschise la culoare, în general nuanțe foarte apropiate de alb, care permit intrarea luminii naturale peste zi în încăpere.

Draperiile care pot fi considerate piesa de rezistență sunt cele opace, care pot bloca și cea mai obraznică rază de soare sau de lumină în orice moment al zilei. Culori precum vișiniu, bleumarin sau verde închis pot completa esteticul oricărei încăperi.

3. Alege plante de diferite mărimi

Plantele pot aduce la viață orice spațiu și îl pot îmbunătăți instant. Pentru sufragerie, o plantă de mărime mai mare este necesară pentru a ieși în evidență prima dată – piesa de rezistență. Plante de mărime medie si mică contribuie la completarea spațiului. Acestea pot fi atârnate, puse pe un suport anume pentru plante sau chiar așezate pe mobilier sau pe podea.

Orice plantă are nevoie de întreținere, și la rândul ei produce oxigen, ca și cum ar fi vreun fel de răsplată.

Orice casa în care se găsesc mai multe plante este privită ca și un loc mai primitor si mai călduros, comparativ cu o casa care nu are nici una sau are câteva aruncate într-un loc sau altul.

4. Alege aerul condiționat portabil

Mai ales când vine vorba de a avea invitați, fie la o seară de jocuri sau o seară de film, aerul ajunge să se simtă închis, și mai ales în lunile de vară, când căldura mai degrabă vrea să ne scoată din casă, este nevoie de un aer condiționat portabil bun, care să poată fi mutat oriunde în casă. Aerul condiționat portabil poate fi poziționat oriunde în încăpere, în așa fel încât atmosfera să fie cât mai plăcută și mai optimă pentru toți invitații.

Concluzii

Ne putem juca cum vrem cu orice spațiu din casa noastră. Depinde doar de ce vrem noi să facem cu el de fapt. Pornind de la orice idee, îți poți crea și amenaja spațiul ideal pentru tine, iar cu aceste idei prezentate mai sus, ești deja cu câțiva pași înainte spre spațiul pe care ți-l dorești.

 


concluzii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005004 (s)