News Flash:

Cum a aflat Jador ca parintii lui au cancer. „Am renuntat la facultate”

11 Ianuarie 2022
586 Vizualizari | 0 Comentarii
Jador

Jador se afiseaza mereu cu zambetul pe fata si emana energie buna, dar nu multi stiu prin ce clipe de groaza a trecut manelistul cu ani in urma. Jador a recunoscut ca nu a avut deloc o viata usoara, mai ales ca a trait mult timp fara tatal lui care a ales sa plece la munca in strainatate. Dar ascesta nu a fost singurul greu pe care l-a infruntat manelistul. Clipa in care a aflat ca parintii lui au cancer a fost cea mai groaznica pentru el.

Jador a fost unul dintre invitatii lui Nea Marin la emisiunea „Poftiti pe la noi: Poftiti prin tara”. Manelistul nu este neaparat pus pe treaba, asa ca a reusit, de cate ori, sa il scoata din sarite pe Nea Marin. Spre final, Jador a scos asul din maneca si i-a aratat lui Nea Marin ca este un gospodar priceput si ca nu este sarcina careia sa nu ii faca fata. Asa a reusit sa ii castige simpatia lui Nea Marin si, intr-un moment emotionant, Jador a inceput sa povesteasca cum a invatat sa se bucure de viata si de tot ce are. 

''Mama a avut prima cancer. Eram la facultate si la trei luni a aflat tata ca are. Nu stiu de ce au avut pentru ca noi am avut o viata foarte sanatoasa. Aveam porci, gaini, gradina si totul era din curte. Eu eram omul ala de la tara. Mama avea cancer la ovare, iar tata a avut la colon'', a declarat Jador, in cadrul emisiunii lui Nea Marin.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005239 (s)