News Flash:

Mira s-a ales cu o gaura in buget. Artista a fost depistata cu Covid inainte de a pleca in Maldive

12 Ianuarie 2022
341 Vizualizari | 0 Comentarii
Mira

Mira tocmai ce s-a întors din Laponia și deja își planificase o nouă escapadă. Artista avea de gând să renunțe la temperaturile cu minus de la noi din țară și să meargă în Maldive. Din păcate, planurile ei au fost date peste cap pe ultima sută de metri.

Mira și-a pregătit bagejele pentru Maldive cu mult timp în umră. Artista de abia aștepta să se bucure de soare și temperaturile ridicate. Conștiincioasă din fire, Mira și-a făcut testul PCR și fix de ce îi era frică nu a scăpat. Artista a fost depistată pozitiv Covid și a făcut haz de necaz pe Instagram despre această peripeție. Mira le-a povestit si fanilor cat de ghinionista poate sa fie. Desi a ratat zborul catre Maldive, cel mai probabil, artista va reprograma totul.

„Astăzi, mă declar cel mai ghinionist om de pe planetă. Mâine, zburam spre Maldive și, bineînțeles că trebuia să fac PCR-ul. Și am făcut PCR-ul. Eu am simțit de câteva zile că nu sunt bine, că am avut frisoane, am avut stări febrile. Mi-am făcut patru teste rapide și toate negative și mă tot rugam la Dumnezeu să nu fie, să nu fie.

Care erau șansele?! Deși simțeam că e altceva, că mă simt dubios. Am dormit o zi întreagă și noapte. Și când am primit telefonul de la clinică să îmi zică da, detectat pozitiv, creierul refuza să accepte asta. N-am făcut Covid în doi ani de când e pandemia asta. Putea să mă lovească în orice moment. M-a lovit de toți banii. Nu mai pot, îmi vine să plâng.”, a declarat Mira pe Instagram. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005107 (s)