News Flash:

Care este motivul pentru care Nicolae Guta a fost declarat bolnav psihic. „Am dunga rosie in buletin”

11 Ianuarie 2022
549 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Guta

Nicolae Guta s-a retras din lumina reflectoarelor si a ales sa traiasca o viata linistita, departe de agitatia mondena. Manelistul a uitat zilele in care era razvnit de zeci de femei si a ales calea pocaintei. Nicolae Guta este de nerecunoscut dupa ce si-a schimbat programul si stilul de viata, iar apropiatii sustin ca, de fapt, acesta este momentul in care el se simte implinit pe deplin.

Spre uimirea tuturor, Nicolae Guta chiar s-a pocait. Manelistul a decis sa se retraga din agitatia lumii mondene si sa se dedice slujirii lui Dumnezeu. Dupa ce ani la rand a fost prezent la emisiuni, implicat in diverse scandaluri, acum, Nicolae este cu totul si cu totul o alta persoana. Si asta nu e tot. Abia acum, manelistul a recunoscut ca este unul dintre norocosii care a scapat de armata. Nicolae Guta a reusit sa „fenteze” sistemul facand mai multi copii, astfel ca, de fiecare data cand venea perioada recrutarii, manelistul avea in grija un minor.

''La 18 ani m-au recrutat. Nu eram pregatit de armata ca deja aveam 2 copii.M-au bagat intretinator de familie si n-am mai plecat in armata. Doar ca legea era ca daca ai 27 de ani si copilul implineste 7 ani, te ia in armata. Da si fa alt copil. Dar eu nu ma incadram nicicum. Mie mi-a venit ordin de incorporare cand deja incepusem sa fiu cunoscut. Eu aveam treizeci si ceva de ani si copilul trecuse de 7 ani.Pai da si fa alt copil, eu deja aveam 3. Asa am inceput eu sa fac copii. N-a fost nici cu 4 copii indeajuns sa scap de armata. Trebuia sa treci de 45 de ani si copilul sa nu implineasca 7 ani”, a povestit Nicolae Guta, in cadrul unei emisiuni TV.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006054 (s)