News Flash:

Au inceput anul cu stangul. Ramona Olaru si Catalin Cazacu s-au despartit dupa cateva luni de relatie

12 Ianuarie 2022
559 Vizualizari | 0 Comentarii
Ramona si Catalin

Ramona Olaru si Catalin Cazacu s-au bucurat, la finalul anului trecut de o vacanta pe taramuri exotice. Frumoasa asistenta si iubitul ei au plecat in Zanzibar, acolo unde s-au distrat de minune alaturi de cativa prieteni. Cei doi pareau mai fericiti ca niciodata, iar asta se citea pe chipul lor. Ramona a declarat de multe ori ca simte ca Catalin Cazacu este sufletul ei pereche. Blondina nu se grabeste sa faca pasul cel mare, mai ales ca a trecut printr-un divort, dar si printr-o despartire destul de dureroasa de Cuza de la Noaptea Tarziu.

In timp ce Ramona voia sa faca pasi mici, dar siguri, Cazacu simtea deja primele schimbari si prezenta unei femei in viata lui. Din pacate, planurile lor nu s-au materializat pentru ca, se pare ca in Zanzibar au avut loc certuri destul de serioase intre cei doi. Imediat cum au ajuns in tara, Ramona si Catalin au decis sa puna punct relatiei pana cand nu este prea tarziu. Niciunul dintre cei doi nu a comentat acest subiect, pana acum. 

Chiar daca au petrecut momente frumoase impreuna, in vacanta de peste hotare, ruptura dintre Ramona Olaru si Catalin Cazacu ar fi intervenit in momentul in care au aparut neintelegerile in cuplu. Cei doi s-ar fi certat in vacanta din Zanzibar, iar, la intoarcerea in Romania, au decis sa puna punct relatiei. Catalin Cazacu a povestit cum s-a cunoscut cu Ramona Olaru. De asemenea, la momentul respectiv, „Vulturul” povestea cum s-au apropiat unul fata de celalalt.

„Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp impreuna in toti anii astia. Suntem prieteni, asta e misto la noi, ca noi suntem prieteni si cand cunosti un om prin baza unei prietenii mai devreme sau mai tarziu iti place sau nu de el.

Am ajuns sa ne apropiem, mai ales ca in ultima perioada suntem singuri amandoi. Am calcat in strachini pana la varsta asta incat nu mai am strachini. Mi-a ajuns. E foarte misto ce se intampla acum”, spunea Catalin Cazacu la 'Teo Show'.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005996 (s)