News Flash:

Ionut Dolanescu si-a impacat parintii inainte de moartea tatalui sau. Cei doi nu si-au vorbit 30 de ani. „Am riscat foarte mult”

29 Iunie 2022
477 Vizualizari | 0 Comentarii
Ionut

Maria Ciobanu si Ion Dolanescu au format unul dintre cele mai indragite cupluri din lumea muzicii populare romanesti. Desi s-au iubit enorm, neintelegerile aparute ulterior i-au facut sa-si spuna adio. Acestia au dus un „razboi' lung, de ani buni, dupa despartire. Insa, din fericire, fiul lor, Ionut Dolanescu, a reusit sa-i impace, chiar inainte ca tatal lui sa se stinga din viata.

Cea mai mare dorinta a lui Ionut Dolanescu a fost sa-si impace parintii. Pentru a reusi, insa, acesta s-a straduit foarte mult. A pus la cale un plan, calculat pana la cel mai mic detaliu, pentru ca a vrut ca mama si tatal lui sa creada ca s-au intalnit din intamplare, in cadrul unei emisiuni TV. Acesta considera ca atat Maria Ciobanu, cat si Ion Dolanescu isi doreau sa revina la relatii bune.

„Am reusit, dupa 30 de ani, sa ii impac si acesta este un lucru extraordinar. Era o emisiune in direct si am riscat foarte mult, pentru ca tata putea sa plece. El era un tip foarte radical. Am riscat foarte mult impreuna cu doamna Elise Stan, dar iata ca lucrul s-a intamplat, pana la urma. Eu am inceput sa plang, mama a uitat si textul… a fost un moment foarte emotionant. Eu cred ca ambii isi doreau aceasta impacare', a declarat Ionut Dolanescu pentru un post TV.

„Sunt convins ca parintii mei au fost suflete-pereche. Ei impreuna au fost cel mai frumos cuplu din muzica noastra populara. Sunt convins ca mama mea, Maria Ciobanu, a fost femeia vietii tatalui meu. Sunt convins ca s-au iubit nebuneste si probabil din aceasta iubire exacerbata s-a nascut si ura pe care si-au purtat-o timp de 30 de ani', a continuat el.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004929 (s)