News Flash:

Lidia Buble a plecat in vacanta alaturi de iubitul ei. Artista a ales o plaja din Grecia indragita de romani

29 Iunie 2022
463 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia

Lidia Buble profita din plin de vara. Artista a prins cateva zile libere si a plecat in prima vacanta de anul acesta. Pentru vedeta este o perioada in care nu vrea sa mai auda de nimeni si de nimic. Lidia nu a plecat singura, ci alaturi de partenerul ei.

Lidia Buble si-a facut bagajul si a decolat direct catre Grecia. Artista este indragostita de meleagurile elene si, desi nu este prima data cand ajunge acolo, aceasta a promis ca se va distra de minune si ca va descoperi locuri minunate. Lidia a mers in Santorini si are de gand sa profite la maxim de tot ce ii poate oferi Grecia. Daca in tara il tine ascuns pe cel care o face fericita, in Grecia, aceasta deja s-a pozat cu iubitul ei. Fanii au avut ocazia sa vada mana barbatului si a fost suficient pentru a-si dea seama ca blondina nu mai este o femeie singura.

"Am revenit in Grecia dupa niste ani buni. Prima data am venit cand aveam vreo 14 ani (...) Nu am avut timp sa vizitez. Apoi am mai venit o data, dar nici atunci nu am avut cum, am stat foarte putin. Acum m-am reintors si sunt atat de fericita ca sunt aici. Este prima mea vacanta din vara asta, am sa incerc sa profit de fiecare clipa la maxim. Vreau sa ma bucur de aceasta vacanta.", a povestit Lidia Buble pe Instagram-ul personal, direct din Grecia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1631 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006529 (s)