News Flash:

In ce relatii este Aurel Padureanu cu nepoata lui, Nicole Cherry si de ce nu a mers la nunta ei

27 Mai 2022
818 Vizualizari | 0 Comentarii
Padureanu

Aurel Padureanu a iesit la atac. Sotul Corneliei Catanga a facut-o praf pe nepoata lui, Nicole Cherry. Barbatul este foarte indignat de comportamentul artistei, mai ales ca avea alte pretentii de la ea. 

“Te uita ea, familia, daramite cei straini. Nu ma mai suna nimeni sa vada daca sunt bine, pentru ca nu mai au nici un interes, nu mai traieste Cornelia, ce sa facem. Voi, presa, mai sunati sa ma intrebati cum ma mai simt, dar in rest... nimeni. Imi pare si mie rau, ca oamenii ar trebui sa fie mai buni si mai calzi mereu, nu doar in sarbatori”, a spus el pentru Click.ro.

”Nu cerem nimic, nici un ban, ci doar putina compasiune. Parca de baiatul meu, de Alex, imi pare rau, pentru ca lui ar trebui sa i se dea asa un pic de atentie, sa fie scos din starea asta. Uite, a fost ziua mamei lui Nicole Cherry, putea sa il cheme si pe el sa mai uite un pic. Mama lui Nicole e nepoata mea, iar bunica ei e sora mea. Deci suntem frati”, a mai zis Aurel Padureanu.

Nu multa lume stia pana anul trecut ca Nicole Cherry este nepoata regretata Corneliei Catanga. Artista nu a vorbit deloc despre acesta subiect pana anul trecut, cand a decis sa dea cartile pe fata in podcastul lui Damian Draghici.

”M-am simtit discriminata inainte ca oamenii sa stie ca sunt tiganca. In momentul in care am devenit cunoscuta, oamenii nu stiau ca eu sunt romanca si am avut parte de un val de comentarii extrem de frumoase, de cat de bine cant in engleza, ce bine suna accentul meu jamaican, reggae, ba ca sunt frantuzoica, ca ba sunt din Jamaica, ca sunt mulatra. In momentul in care au aflat ca sunt romanca, a inceput hate-ul. Ca nu mai am accentul potrivit, ca ma screm cand cant. Cred ca e o chestie specifica a romanilor. 


Cand au aflat ca sunt tiganca au fost asa, cativa rataciti pe care nici nu i-am bagat in seama. Cand s-a aflat ca sunt tiganca, deja nu mai era o simpla intrebare, devenise un pic obraznic subiectul. Tata a simtit acest lucru si a fost sunat de una dintre revistele de monden si intrebat ”Domnul Ghinea, fata dumneavoastra este tiganca?” La care tata a raspuns ”Doamna, daca spun ca e tiganca, ma supar eu, ca sunt roman. Daca spun ca e romanca, se supara ma-sa ca e tiganca” si i-a inchis.


Eu daca as renega vreodata ca sunt tiganca, e ca si cum mi-as renega propria mama de la care am invatat cel mai mult.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004808 (s)