News Flash:

Fuego s-a pus pe treaba. Cum are artistul de gand sa topeasca kilogramele in plus

27 Mai 2022
511 Vizualizari | 0 Comentarii
Fuego

Fuego este unul dintre cei mai indragiti artisti de la noi. Acum, odata cu relaxarea masurilor restrictive, Fuego a inceput sa revina, incet-incet, la activitatile de dinainte. Artistul isi incepe turneul in curand si asteapta ca fanii sa fie prezenti intr-un numar cat mai mare. De fiecare data, Fuego organizeaza concerte cu sala plina, iar biletele se epuizeaza instant. Artistul spera ca si de data asta fanii sa vina sa il vada cantand pe scena, mai ales ca lui i-a fost foarte dor de energia primita de la public.

Cu un ochi plange, iar cu altul rade, asa s-ar putea descrie situatia lui Fuego din ultima vreme. Artistul a crezut ca pandemia nu l-a afectat in niciun fel, dar cantarul spune altceva. Ultima data cand s-a urcat pe cantar, acul indica 108 kilograme, iar asta i-a dat de gandit lui Fuego. Artistul a ajuns la concluzia ca nu mai poate continua in acest ritm, asa ca s-a pus pe treaba.

''Acum o saptamana aveam 108 kilograme. Nu ma crede nimeni daca spun… si ma urc dimineata pe cantar si imi vine sa arunc cantarul ala, ma uit sa vad daca am mai slabit un kilogram macar. (…) Eu trebuie sa ajung la 85 de kilograme, dar nu ma grabesc. De o saptamana stiti ce fac? Am inceput sa mananc carne de curcan. Nu mananc alta carne. Apoi salata, tot ceea ce e verde. La fructe nu am voie nimic, doar mere verzi pentru ca ele contin mai putin zahar si priviti-ma! Intr-o saptamana am ajuns la 103 kilograme’’, a povestit artistul in emisiunea ‘’Vorbeste Lumea’’.

Spre deosebire de alti artisti care si-au plans mereu de mila pe retelele sociale, Fuego nu a vrut sa stea la mila statului si a vrut sa demonstreze ca poate face bani si in situatii de criza. Paul Surugiu a decis ca pandemia este momentul oportun pentru a-si fructifica una dintre pasiunile mai vechi si anume, pictatul. Fuego este recunoscut in randul fanilor sai pentru operele de arta pe care le face si se pare ca niciodata nu a renuntat la acest hobby. 

"Mi-a fost foarte greu, dar m-am regasit pe mine, am pictat. Am pictat foarte mult si asta mi-a facut bine. Cu siguranta tuturor ne-a fost greu si inca ne este.", a declarat Fuego in cadrul unei emisiuni TV.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006110 (s)