News Flash:

Dan Negru si-a facut “testamentul”. Ce avere le va lasa copiilor sai

27 Mai 2022
389 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Negru

Dan Negru este recunoscut in spatiul public pentur zgarcenia lui. Prezentatorul a reusit sa detina un imperiu, nu doar cultural, ci si material. Asa cum era de asteptat, prezentatorul a pus totul in ordine inca din timpul vietii si stie foarte clar ce vor mostenii copiii lui dupa ce acesta nu va mai fi.

Dan Negru este recunoscut ca fiind zgarcitul suprem al breslei sale, dupa cum recunoaste chiar el, dar cu toate astea sustine ca nu a pus niciodata pret pe bani atunci cand a venit vorba despre profesia sa. Daca inainte de a da bani se gandeste de doua ori, atunci cand vine vorba de copiii lui, nimeni si nimic nu este mai presus de ei. Pe langa faptul ca le-a transmis cele mai bune principii, dar si multe cunostiinte, Dan Negru le va lasa urmasilor lui o mostenire pretioasa si foarte importanta din punct de vedere sentimental. 

„Ai mei au avut o viata mai complicata prin anii ’50. Au fost deportati prin Baragan. Am acasa niste hartii, le-am si pus pe perete cand n-oi mai fi eu, sa ramana pentru copiii mei, am acte de proprietate din 1918-1919, adica de 100 de ani ale strabunicilor mei pentru niste terenuri in Banat, mai exact carti funciare.

 

Imperiul Austro-Ungar facea carti funciare. In zona asta de Romania, nu, dar Imperiul Austro-Ungar le avea. Noi le-am mostenit din tata in fiu. Le-au luat comunistii vreo 50 de ani si apoi le-am recuperat. Am niste acte din acestea pentru un pamant de 100 de ani,” a adaugat el pentru Kanal D.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005016 (s)