News Flash:

Ce conditii i-a pus Jennifer Lopez logodnicului ei in contractul prenuptial

27 Mai 2022
507 Vizualizari | 0 Comentarii
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez stie ce vrea de la ea, dar si de la partenerul ei. Artista s-a logodit de curand cu Ben Affeck si, desi parea simplu sa te reindragostesti, JLo demonstreaza ca actorul trebuie sa respecte cateva conditii de foc. Si pentru ca totul sa fie de necontestat, diva a facut un contract prenuptial.

Jennifer Lopez a avut mai multe relatii esuate, asa ca nu mai vrea sa sufere. De data asta, artista si-a luat masuri serioase de precautie si a ajuns la concluzia ca varianta salvatoare este un contract prenuptial. Vedeta a fost destul de drastica si, oricat de mult l-ar iubi pe Ben, nu l-a menajat deloc. Potrivit celor de la American Post, contractul contine mai mult conditii care nu au fost dezvaluite. Una singura a atras atentia mai mult si este cea care se refera la pretentiile de ordin sentimental. Mai exact, JLo i-ar fi impus lui Affleck sa intretina relatii intime cu ea de cel putin patru ori pe saptamana.

Jennifer Lopez a fost cea care a povestit cum a avut loc intreg procesul si, de departe, este una dintre cele mai originale cereri in casatorie. 

„Iti poti imagina cum cel mai mare vis al tau devine realitate? Sambata seara, in timp ce era in locul meu preferat din intreaga lume (in cada), iubitul meu frumos a ingenuncheat si m-a cerut de sotie. Nu ma asteptam deloc la asta. Pur si simplu m-am uitat in ochii lui care radeau si plangeau in acelati timp. Nu mi-a venit sa cred ca dupa 20 de ani se intampla din nou. Am ramas fara cuvinte. Normal ca i-am spus „DA”!”, a scris Jennifer pe internet in cadrul proiectului pe care il are, „On the JLo newsletter”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006650 (s)