News Flash:

Viorica de la Clejani isi prepara acasa crema pentru ten. Reteta este la indemana oricarei femei

27 Mai 2022
482 Vizualizari | 0 Comentarii
Viorica

Viorica de la Clejani a dezvaluit reteta cremei cu care reuseste sa triseze timpul si sa aiba un ten perfect. Este o crema facuta in casa, din seu de oaie.

Viorica din Clejani are un ten perfect de care este foarte mandra. 

“Secretul tenului meu sunt cremele pe care le folosesc si pe care mi le pregatesc singura, acasa, din seu de oaie sau untura de porc, dar si faptul ca ma demachiez de fiecare data inainte de culcare. Pentru mine, demachierea este sfanta”, spune Viorica.

Procesul de pregatire a cremelor nu este unul complicat.

“Pun seul de oaie la topit, pe aragaz, apoi il desert intr-un borcanel si il las sa se raceasca. Adaug cateva picaturi de ulei esential de cocos sau de vanilie si crema-i gata. Se pastreaza foarte bine la frigider. Important este sa nu o faceti in cantitate mare, ci doar pentru cateva zile. Aceasta crema este foarte buna si pentru repararea pielii”, continua Viorica.

 Ca sa aiba o piele frumoasa si sanatoasa, Viorica foloseste pentru fata si corp doar sapun de casa. Este un sapun pe care il pregatesc bunicile, la tara, si mi-l trimit la Bucuresti. Este un sapun suta la suta natural, care contine plante, precum sunatoarea sau rostopasca. Si inca ceva, niciodata nu ma spal pe fata sau pe corp cu apa fierbinte. Doar cu apa rece. De asemenea, de doua-trei ori pe saptamana, tin pe fata si pe ochi comprese cu gheata”, a mai spus Viorica, sotia lui Ionita de la la Clejani

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1356 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006926 (s)