News Flash:

Cuza, dator vandut. Ce datoarii are la ANAF fondatorul Noaptea Tarziu

27 Mai 2022
540 Vizualizari | 0 Comentarii
cuza

Cuza are multe proiecte pe banda, dar poate spune ca lucreaza mai mult gratis. Nu, nu pentru ca nu este platit, ci pentru ca datoriile lui catre ANAF sunt atat de mari, incat depasesc ordinul zecilor de euro.

Cei de la cancan.ro s-au ocupat de un caz aparte si anume, de situatia financiara a lui Cuza. La prima vedere, toata lumea ar fi tentata sa creada ca fondatorului Noaptea Tarziu are o avere impresionanta, mai ales nu exista proiect in care sa nu fie implicat. Ei bine, adevarul este cu totul si cu totul altul, iar Cuza nu pluteste deloc pe un norisor din punct de vedere financiar. Potrivit sursei mentionate anterior, Cuza, pe numele lui real Adrian Popescu, este dator 50.000 de euro, iar asta din cauza proiectului Noaptea Tarziu care nu mai este deloc profitabil.

Pentru a mai face rost de bani, Cuza s-a implicat alaturi de prietenul lui, Emi si in proiectul „Te cunosc de undeva”. „„Mi-e teama de tocuri, n-am mers niciodata pana acum pe tocuri, asa ca primul travesti va fi, cu siguranta, de neuitat si nu doar pentru mine! (n.r. rade). De lentilele de contact nici nu mai zic, sunt curios cand vor incepe filmarile in ziua in care va trebui sa apelez eu la ele. Mi se contracta muschii ochilor doar cand ma gandesc ca cineva se va apropia de ochii mei!”, a povestit amuzat Emi, care a mai completat: „desigur, cel mai frica imi este de penibil! Si nu spun ca vom lua noi personajele in deradere, dar inainte de filmare mai visez asa ca suntem pe scena si toti au momente foarte bune, cu super coregrafii si noi...nici nu
mai zic!”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007663 (s)