News Flash:

Theo Rose nu e asa cum pare?! Alessandra, colega ei a vrut sa nu mai cante alaturi de ea

27 Mai 2022
561 Vizualizari | 0 Comentarii
Alessandra

Alessandra este persoana care canta mereu alaturi de Theo Rose. Desi nu este vizibila pentru ca toate privirile sunt atintite asupra lui Theo, nimeni nu neaga faptul ca este foarte talentata si ca are o voce de invidiat.

Alessandra a fost de multe ori numita „umbra lui Theo Rose”. Ambele se cunosc de mici si tot de atunci si-au dat seama ca au o pasiune comuna si anume, muzica. Cele doua nu iau pauza mai deloc si sunt mereu puse pe treaba, asa ca nu este de mirare ca au mereu succes. Totusi, Alessandta a recunoscut ca nu este deloc usor pentru ea, mai ales ca Theo este mereu solicitata si trebuie sa dea maximul de randament. Intrebata daca s-a gandit vreodata sa mearga pe acest drum al succesului singura, Alessandra nu a ezitat si a dat raspunsul.

"Ea e dictionar de cantece. Eu prind foarte repede. Eu fiind solo inainte de ea, m-am gandit daca mi-ar placea sa ma intorc. Eu am vazut faima si tot ce i se intampla ei acum. Le-am experimentat langa ea. Toti copiii care vin si o iau pe sus, o pupa. Chestiile astea sunt extraordinare, doar ca pe mine m-au si speriat. Cand esti in fata cum sunt artistii mainstream, cum e ea, esti extraordinar de expus si vulnerabil. Am stat foarte mult sa ma gandesc daca vreau, vreau, dar pana acum nu am fost pregatita sa ma expun in felul asta.(...) Noi amandoua cantam dar din pozitii diferite, iar eu consider ca e mult mai greu ce face ea, iar ea poate considera ca e mult mai greu ce fac eu.", a martursit Alessandra, in emisiunea "Duet".

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005902 (s)