News Flash:

Gina Pistol, primele declaratii despre problemele cu Smiley. ”Eu cand ma supar, pot sa dispar din viata ta”

22 Septembrie 2021
815 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina Smiley

De ceva timp incoace, de cand nu mai are la fel de multe concerte ca inainte, Smiley s-a apucat sa modereze o emisiune pe Youtube care este foarte apreciata in randul fanilor.

Artistului i-au trecut pragul zeci de invitati, dar abia acum si-a facut curaj sa o cheme chiar pe partenera lui de viata, pe Gina. Aceasta s-a simtit in elementul ei si a povestit fara inhibitii despre cum l-a cucerit pe Smiley si despre cum si-a dat seama ca el este omul langa care vrea sa ramana toata viata. Tot la emisiunea ”8, 8 si ceva fix” Gina a povestit despre prima cearta serioasa cu Smiley si despre momentul in care a stat un pic sa se gandeasca daca artistul este genul de barbat pe care il cauta ea.

"Imi spune Andrei: "Pe la 20:00 termin la studio". Stiti cum sunt femeile la inceputul relatiei. Eram spalata pe par, nu suport parul nespalat la o femeie, cremuita toata, gomaj, piele fina, miroseam frumos, cred ca toata scara blocului mirosea a mine, imbracata misto (...). Se face 21:00, zic nu-i scriu acum sa nu fiu insistenta. 21:30, il intreb cum merge treaba. Zice: "Acum mai am o strofa de facut, o sa iasa misto". Ii vedeam incantarea, entuziasmul, si-am zis sa nu i-l stric… 1 noaptea, eu tot asa. Mai retusam un pic machiajul. Atunci a fost prima cearta. L-am intrebat: "Ne mai vedem sau nu?". Zice: "Mai dureaza putin", si atunci i-am zis: "Stii ce? Cauta-ma ca o sa-ti raspund eu". (…) Chiar m-am suparat rau. Eu cand ma supar rau de tot gata, pot sa dispar din viata ta asa. Nu mai stiu cum m-ai impacat. Acum te cunosc, dar eram la inceput”, a povestit Gina.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004799 (s)