News Flash:

Geanta asta costa mai mult decat un avion privat! Merita investitia?

14 Septembrie 2021
523 Vizualizari | 0 Comentarii
geanta

Industria fashionului este extrem de permisiva atunci cand vine vorba de idei ingenioase. Foarte putine articole intra in categoria de elemente vanate de catre fashioniste, iar geanta asta cu siguranta a atras atentia tuturor.

Credeai ca le-ai vazut pe toate? Nici vorba! Louis Vuitton a facut ce a facut si a ajuns din nou in atentia publicului, doar ca de data asta nu in cel mai pozitiv mod posibil. Celebrul brand a dus ideea de design de geanta la nivelul urmator si a creat accesoriul avion in care orice fashionista isi poate pune must have-urile unei zile.

Geanta avion a ajuns tinta glumelor pe Twitter, un utilizator comentand ca acest accesoriu costa mai mult decat un avion privat, model Cessna din 1968. Pentru cele care vor sa ca pozele lor sa fie un magnet de like-uri pe Instagram, geanta avion costa 39.000 de dolari si face parte din colectia Toamna-Iarna 2021. 

Aceasta geanta nu este singurul accesoriu care a socat lumea fashionului. Celebrul brand Balenciaga a mai lansat in trecut si cercei tip carlig de rufe la 1000 de dolari, punga de plastic simpla la 600 de euro si nu numai. Oricat de ciudat ar putea parea, sunt persoane care se bat pentru astfel de accesorii scumpe si ar face orice macar sa faca o poza pentru Instagram. Cei de la Vuitton fac mereu cate ceva si ajung in atentia iubitorilor de frumos si cu siguranta acesta nu va fi singurul accesoriu inedit din colectia lor de toamna-vara a acestui an.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005055 (s)