News Flash:

Vladuta Lupau, data disparuta de fanii de pe Instagram. ”Incercati sa nu faceti nimic”

14 Septembrie 2021
501 Vizualizari | 0 Comentarii
Vladuta Lupau

Vladuta Lupau este una dintre cele mai apreciate artiste de muzica populara de la noi din tara. Vladuta are milioane de fani care o sustin in tot ceea ce face si care se agura ca ii duc piesele pe cele mai bune pozitii din topuri.

Vladuta Lupau stie ca se poate baza pe fanii ei oricand este nevoie. Artista comunica foarte des cu acestia pe social media si are o relatie extrem de transparenta cu ei. Fiind foarte tanara, Vladuta a evoluat in cariera muzicala in ritm alert si a trait o bune perioada de timp si in online, acolo unde a lucrat din greu pentru a-si consolida o imagine placuta in fata fanilor. Obisnuiti ca artista sa stea non-stop pe Instagram, orice absenta de-ale acesteia, chiar si de cateva ore, ii sperie pe fani, iar asta s-a intamplat si acum. Vladuta a luat o pauza de la tot ce inseamna retele de socializare, iar asta i-a facut pe fani sa se intrebe daca nu cumva idolul lor a patit ceva.

”Am revenit pe InstaStory si vreau sa multumesc celor care mi-ati dat mesaje zilnic sa ma intrebati ce se intampla, de ce nu postez, ca va e dor de mine. Pupici pentru fan page-urile mele. Si vreau sa va spun ca aceasta pauza mi-a prins foarte foarte bine si o recomand din inima macar 48 de ore sau 24 de ore, sa incercati sa nu faceti nimic pe online, sa nu postati, sa nu puneti nici macar un story.

Daca eu am reusit atatea zile… credeti-ma, se poate si e foarte foarte benefica, mai ales la mine ca am cantat atatea zile, atatea luni in care nu am avut deloc pauza… Ma trezeam, cantam, mancam, mergeam iar la cantat, veneam, dupa aia statea pe telefon, lasam o gramada de mesaje, story-uri, comentarii. Deja m-a obosit psihic toata treaba asta si in fine, mi-a prins bine si acum am revenit”, a spus artista, pe Story.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005178 (s)