News Flash:

Dani Otil a dat din casa si a spus cum a fost prima noapte in formula de trei, cu bebelusul

14 Septembrie 2021
694 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani Otil

Dani Otil este un iubitor de adrenalina, iar cei care il urmaresc stiu ca acesta adora cursele de masini si face mult sport. Acum ca a devenit tatic, nimic nu se compara cu adrenalina pe care o traiesti atunci cand locuiesti in casa cu un bebelus, iar prezentatorul simte asta pe pielea lui si le-a povestit si fanilor de pe Instagram.

Dani si sotia lui Gabriela au devenit parinti cu acte-n regula. Gabi a nascut in weekend un baietel perfect sanatos care a facut deja cunostinta cu internetul. Dani nu s-a putut abtine si pe cat se secretos a fost pana acum cu viata lui privata, pe atat de transparent a devenit de cand este tatic. Micutul lui este in centrul atentiei, iar acum ca atat el cat si mamica lui au ajuns acasa, Dani a tinut sa le povesteasca fanilor cum a fost prima seara alaturi de baietelul lui.

”Prima noapte cu bebelusul. Am dormit cam cat dormi cand esti student si iti aduci iubita la camin, dar stai cu inca 4 baieti. S-a tras de san, s-a pleoscait, nu s-a urlat, dar nici nu s-a intamplat mare lucru.”

Dani si Gabriela au fost destul de asumati din prima si s-au afisat cu cel mic, chiar daca stiau ca probabil vor atrage multe critici. Gabriela este invatata cu asta, mai ales ca atat pe parcursul sarcinii, cat si dupa, s-a confruntat cu critici din partea celor care o urmaresc. Chiar si acum, dupa ce a nascut, sotia lui Dani a simtit nevoie sa le puna la punct pe femeile care au criticat-o pentru alegerea de a naste prin cezariana, sustinand ca nu trebuie sa dea explicatii nimanui despre ceea ce face cu viata ei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006002 (s)