News Flash:

Doua dintre cele mai cunoscute vedete de peste Ocean au aparute mascate la un evenimente si nimeni nu si-a dat seama cine sunt

14 Septembrie 2021
374 Vizualizari | 0 Comentarii
vedete mascate

Fara doar si poate MET Gala a fost unul dintre cele mai asteptate evenimente de peste Ocean. Vedetele si-au pregatit din timp tinutele si s-au asigurat ca outfitul lor este cel mai glam si cel ami stralucitor de la party. Au existat si exceptii.

Evenimentul de anul acesta a fost prezentat de Gorman, alături de Billie Eilish, Timothée Chalamet, Naomi Osaka și Amanda Gorman, dar și de gazdele de onoare, Tom Ford și Adam Mosseri. Biletele au avut un preț destul de piperat, între 30.000$ cele basic și 275.000$ cele care includeau și masă rezervată. Chiar dacă sumele nu au fost deloc mici, toate biletele au fost sold out într-un timp foarte scurt.


Cineva sa ne spuna ce se intampla cu Kim si Kanye!! Cei doi au intrat intr-o zona vestimentare foarte dubioasa si aproape ca nimeni nu le intelege alegerile. Pentru Kim este deja a treia oara cand apare in fata tuturor acoperita din cap pana in picioare si cu cagula care nu lasa nimic la vedere. De data asta, Kanye a vrut sa se asorteze si el cu fosta lui sotie si amandoi au defilat pe covorul rosu acoperiti. Asta ridica multe semne de intrebare, mai ales ca fanii nu stiu daca s-au impacat sau daca doar sunt victimele unui trend inventat chiar de ei.

Divortul nu i-a prea priit lui Kanye West. Rapperul vrea sa lase totul in trecut, iar acum cateva saptamani a facut primul pas in directia asta. Kanye are de gand sa renunte complet la numele lui si vrea sa treaca de la Kanye Omari West la... Ye. Foarte original! Kanye s-a gandit la acest nume pentru ca de ceva ani a tot lansat incaltaminte sub acest brand, iar astfel, fanilor le-ar fi mult mai usor sa se obisnuiasca cu el.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006280 (s)