News Flash:

Cum se simte Adela Popescu dupa ce a fost infectata cu Covid? ”Credeam ca pic pe jos de oboseala”

14 Septembrie 2021
575 Vizualizari | 0 Comentarii
Adela Popescu

Adela Popescu a anuntat in cadrul emisiunii Vorbeste Lumea ca sufera de COVID-19. Starea de sanatate a actritei nu este una grava, insa aceasta incearca asa cum poate sa il protejeze pe Adrian, cel de-al treilea ei copil. Vedeta a mai declarat ca urma sa se vaccineze, insa a asteptat sa treaca o perioada dupa nastere.

Nici bine nu a inceput sezonul de toamna al emisiunii matinale de la PRO TV, ca Adela Popescu deja a inceput cu stangul. Dupa aproape doua saptamani in care a facut echipa cu Bogdan Ciudoiu si Shurubel, Adela a lipsit si toti fanii ei au inceput sa isi faca griji. Asumata ca de obicei, Adela nu a lipsit din peisaj fara sa dea vreo explicatie, asa ca a profitat de cele cateva minute de live in care a avut o interventie si a recunoscut ca are Covid.

”Sunt zile si zile. Este foarte ciudat cum se desfasoara toata povestea asta. Am avut primele zile foarte grele, foarte grele, apoi lucrurile au inceput sa se remedieze[...]. Trebuie sa stau in continuare cu masca in casa pentru ca incercam sa-l protejam pe micut, el deocamdata nu are niciun simptom. Noi stam cu masca, iar eu cand il alaptez stau cu masca, doar cand sunt afara in curte o dau jos[..]. Baietii au ramas de mai mult timp la bunici, ei sunt protejati acolo, sunt negativi.Ei se bucura ca o iubesc tare mult pe mamaie, in fiecare zi ma suna si ma intreaba daca mai pot ramane acolo.

Am avut nopti in care nu am dormit, nopti in care am dormit. Am avut o zi cand credeam ca pic pe jos de oboseala, dar nu puteam sa dorm, cred ca era un sentiment de anxietate mai presus decat oboseala aceea.[..] Comandam online, n-am avut foarte mare pofta de mancare. Am putut sa mananc cel mai bine fructe, de abia ieri am mancat o masa consistenta. Ma hidratez foarte mult, astea sunt sfaturile pe care le-am primit, tin legatura cu medicii'', a declarat Adela Popescu, potrivit wowbiz.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006274 (s)