News Flash:

Catalin Botezatu, detalii nestiute din viata lui. De ce a vrut designerul sa se sinucida de trei ori?

14 Septembrie 2021
486 Vizualizari | 0 Comentarii
Catalin Botezatu

Catalin Botezatu este ca o sursa nesecata de experiente atunci cand vine vorba de viata persoanala. Designerul a reusit sa isi creeze o imagine impecabila de-a lungului timpului si a pus Romania pe harta designerilor internationali. De cand s-a retras din proiectuil ”Bravo, ai stil”, Catalin are mai mult timp pentru el si nu refuza nicio invitatie la emisiuni sau la podcasturi.

Dupa ce podcastul cu Maruta nu a iesit asa cum se astepta si au fost multe speculatii legate de sexualitatea lui, acum, Catalin Botezatu a fost invitatul lui Denise Rifai la emisiunea ”40 de intrebari”. Designerul nu s-a ferit de nicio intrebare si a raspund extrem de sincer la toate curiozitatile si a dat din casa detalii pe care multa lume le stie despre el. Chiar daca are o imagine de barbat care traieste in lux, care n-are nicio problema si caruia nu ii pasa de nimic, Catalin, ca orice om, a avut si el parte de momente grele, depresive in gara i-a trecut prin cap gandul sa se sinucida.

”De trei ori si nu din orgolii. Pentru ca atunci cand iubesti cu adevarat, nu trebuie sa ai orgolii si mandrii. Atunci cand iubesti cu adevarat, nu ajungi la acest gest de lasitate, pentru ca este un gest de lasitate daca stai sa te gandesti dupa aceea. Din dorinta aia nebuna de a avea persoana pe care ti-o doresti langa tine. Doar cand iubesti ca un nebun si cand spui da, viata mea nu mai are sens fara acea femeie, te gandesti la sinucidere. Prima oara cand am vrut sa fac acest lucru, nu a fost din dragoste, a fost atunci cand eram incarcerat in Romania si am crezut ca nu mai am sansa sa ma motivez si nici sa arat oamenilor adevarul.Strangeam pastile dupa pastile si am vrut in noaptea de Craciun sa ma sinucid, dar Dumnezeu m-a ajutat din nou.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1342 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005038 (s)