News Flash:

Cum a fost ceruta Cristina Siscanu in casatorie? ”Madalin era gol si...”

14 Septembrie 2021
685 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Siscanu

Cristina Siscanu nu se fereste sa dea tot felul de detalii din viata ei, chiar daca unele dintre ele ar trebui sa fie pastrate pentru intimitatea ei si a sotului. Vedeta a povestit de multe ori ca relatia dintre ea si sotul ei merge ca pe roate si mereu isi aminteste cu amuzament cum a fost ceruta in casatorie.

Siscanu si Madalin Ionescu sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul nostru si, chiar daca au trecut anii, cei doi sunt la fel de indragostiti ca in prima zi. Cristina este foarte fericita alaturi de Madalin si posteaza foarte des pe Instagram momente din intimitatea lor. Chiar daca multor fani li se pare ciudat ca vedeta face asta, Cristina este de parere ca relatia ei poate fi un exemplu pentru cei care o urmaresc. Cei doi au fost mereu la fel de libertini si nonconformisti si nici macar cererea in casatorie nu a fost una banala. 

”Iesisem de la dus si aveam doar prosop pe cap, iar Madalin era gol in dormitor si ma astepta. A avut si flori si inelul de logodna. A avut totul, dar nu a apucat sa isi puna costumul. Am ras datorita sau din cauza tinutelor lipsa. Am spus ”da”, dupa care a urmat o noapte de amor”, a spus Cristina.

Madalin a vorbit si el cu fanii si le-a spus ce considera el ca este important ca o relatie sa functioneze ani la rand. ”Ar fi absurd să ajungem la concluzia că...cu cât banii sunt mai mulți, cu atât totul este mai de calitate. Evident că partea intimă a unei relații ține în primul rând de un amalgam de elemente chimice, biologice, afective și de comunicare...A... mai e și capacitatea celor doi de a se completa reciproc, de a investi unul în celălalt și de a nu căuta decât binele reciproc. Dacă ții cont de toate aceste "ingrediente, banii vin în completare, ajută la întreținerea atmosferei!”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1962 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007779 (s)